Penis kesen seri katil öldü !

Penis kesen seri katil öldü !
Güncelleme:

Kurbanlarının penislerini kesip eve götüren seri katil cezaevinde hayatını kaybetti

The Mirror’ın haberine göre; İngiltere’de doğup Avustralya'ya taşınan ve 1960’lı yıllarda kan donduran beş cinayet işledikten sonra yakalanan Macdonald, Avustralya’nın bilinen ilk seri katiliydi.

Avustralya’da en uzun süre hapis yatan ve en yaşlı mahkûmlardan biri olan 90 yaşındaki Macdonald, 1963 yılında, tenhaya götürdüğü adamları bıçaklayınca hapse atıldı. Psikopat katil, o dönemde kurbanlarının penislerini ve testislerini kesiyor, bazen eve götürüyor bazen da fırlatıp atıyordu.

HEDEFİNDE EVSİZ VE SARHOŞLAR VARDI

Macdonald’ın hedefinde genellikle Sydney ve Brisbane’deki evsiz ve sarhoşlar vardı. Kurbanlar çıplak ve cinsel organları kesilmiş halde bulunduktan sonra, Avustralya medyası o sıralar kimliği bilinmeyen katilden ‘kesici’ olarak bahsediyordu.

Macdonald en sonunda bir iş arkadaşının şüphelenmesi ve polise haber vermesi üzerine yakayı ele verdi. Polis memurları tarafından sorgulanan katil, kan donduran cinayetleri işlediğini itiraf etti ve küçükken tecavüze uğradıktan sonra karşı konamaz bir öldürme isteği duyduğunu söyledi.

MAHKEMEDE JÜRİ ÜYELERİ BAYILIYORDU

Tevatüre göre; Macdonald duruşmalarda tüyler ürperten cinayetlerin ayrıntılarını anlattıkça, jüri üyeleri kendinden geçiyordu.

90 yaşında hayatını kaybeden William Macdonald, Salı günü hayatını kaybettiği Prince of Wales Hastanesi’ne kaldırılmadan önce Sydney’deki Long Bay Cezaevi’nde yatıyordu.