Putin: ''Birayı bırakmaya çalışıyorum, göbek yapıyor''

Putin: ''Birayı bırakmaya çalışıyorum, göbek yapıyor''
Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iktidardaki 20'inci yılı vesilesiyle TASS ajansı tarafından yürütülen 'Putin'le 20 soru' projesinde "göbek yaptığı" için birayı bırakmaya çalıştığını da açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iktidardaki 20'inci yılı vesilesiyle TASS ajansı tarafından yürütülen 'Putin'le 20 soru' projesi için 'samimi' açıklamalar yaptı. Putin, Rusya lideri olmanın kendisini nasıl hissettirdiği ve arkadaşlarıyla ilişkileri hakkında konuştu; son dönemde bira içmeyi bırakmaya çalıştığını söyledi.

'İNSANİ ÖZELLİKLERİMİ KAYBETMEK İSTEMEM'
Putin, bazen 'sadece bir işlevden ibaret bir hale geldiğini' söylese de, insani özelliklerini koruduğunu belirtti. "Okuldan arkadaşlarım çok değişmediğimi söylüyor. Onlar bunu benden daha iyi bilecek bir konumda" diyen Putin şöyle devam etti: "Ve, herhangi bir insani özelliğini kaybetmek istemem. Kusuruma bakmayın ama bu pozisyonda bulunduğunuzda bazen artık insan olmayı bırakmış ve sadece bir işlevden ibaret bir hale gelmiş gibi hissediyorsunuz" dedi. 

'BİRA GÖBEK YAPIYOR'

Putin, cuma akşamı arkadaşlarıyla içmeye gidecek vakti olup olmadığı sorusuna yanıtındaysa, başkanlık görevlerinin sosyal ilişkilerine yansıdığını kabul etti. "Bazı sınırlamalar olduğu açık... Bunlar şüphesiz var" ifadelerini kullanan Rusya lideri, "Son dönemde birayı bırakmaya çalışıyorum, göbek yapıyor" diye şaka yapmayı da ihmal etmedi.

Rusya lideri sözlerine, "Bu sınırlamaları telafi eden bir şeyler de var. Ve en güzel ödül, size güvenen insanların sizinle ihtihar etmesi. Bu çok önemli" diye devam etti. 

İktidardaki 20'inci yılı vesilesiyle TASS ajansı tarafından yürütülen 'Vladimir Putin'le 20 soru' projesi geçtiğimiz şubat ayında başlatılmıştı. Projenin son bölümü, Putin'in 68'inci doğum gününde (dün) yayınlandı.