Rezalet! Çocukları annelerinin sevgilisiyle cinsel ilişkisini böyle izledi

Güncelleme:

Arjantin'de yaşanan mide bulandıran olayda, genç anne halka açık bir parkta, çocuklarını otomobilden indirip sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi.

Arjantin’de tüm dünyanın dikkatini çeken bir olay yaşandı. Halka açık Pereyra Iraola parkında ismi açıklanmayan bir kadın erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girebilmek için çocuklarını arabadan kovdu. Ülkede bir anda infial yaratan olayın sonrasında anne ve erkek arkadaşı tutuklanırken çocuklar devlet korumasına alındı.

Arjantin’de bir kadın erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girebilmek için çocuklarını arabadan zorla indirdi. Çocukların ağlayarak arabaya binmek istediğini gören bir vatandaş o anları görüntüledi. Görüntülerde 5 yaşındaki kız çocuğu ağlayarak annesi yalvarırken, 2 yaşındaki erkek çocuğu ise arabasının kapısını açmak için çaba gösteriyor. Görgü tanıkları ise annenin çocuklarını umursamadığını ve arabaya binmeye çalıştıklarını gördüğünde ise kapıları kilitlediğini söyledi.

Çocukların ağlamalarına sessiz kalamayan vatandaşlar arabanın içerisine yaklaştıklarında anne ve erkek arkadaşını gördüler. Yaşananları polise bildiren çevredekiler bir süre çocukları sakinleştirmek için de uğraştı. Olay yerine gelen polis ekipleri anne ve sevgilisini gözaltına aldı. Anne ve sevgilisi tutuklanırken, çocuklar devlet korumasında psikolojik tedavi altına alındı.