Genç aşıkların korkunç sonu

Genç aşıkların korkunç sonu
Güncelleme:

Rusya'da, aileleri ile polisten kaçan genç sevgililer, özel kuvvetlerle çatışıp intihar etti. 15'lik âşıklar, trajik sonlarını internetten yayınladı.

Rusya'da, Shakespeare'in yazdığı tiyatro oyunu "Romeo ve Juliette" ya da ünlü sinema filmi "Bonnie ve Clyde"ı aratmayan trajik bir olay yaşandı. İkisinin de 15 yaşında olan gençler, kendilerini takip eden polis aracına ateş açtıktan sonra intihar ederek yaşamlarına son verdi. Sevgili oldukları açıklanan Denis ve Katherina, polis devriyesini vurup intihar ettikleri anları canlı yayın uygulaması Periscope üzerinden yayımladı.

Gençlerin korkunç bir şekilde canına kıymasına neden olan olay ise basit bir tartışmadan çıkmış ve giderek büyümüştü. Instagram'dan yayımladıkları videoda Katherina annesinin izin vermemesine rağmen pijama partisine katıldığını, ailesinin gece yarısı arkadaşlarının evine geldiğini anlatıyor. Katherina, "Sert tartışmaydı. Denis ve annesinin önünde oldu. Kaçtım" diyor.

Olayda kaza ihtimalinin hafifletici bir sebep olmasına karşın çocuklar asla tercih edilmemesi gereken bir davranışta bulunuyor. Rus basınında çıkan bazı haberlere göre ise çocukların daha önce de polislerle başı derde girmişti. Polis trajik olayı araştırmak için çocukların ailelerini de soruşturmaya dâhil edecek.