Saati 175 sterlinlik çift yakalandı !

Saati 175 sterlinlik çift yakalandı !
Güncelleme:

Saati 175 sterline kendilerini pazarlayan çifti polis yakalandı.

Saati 175 sterline kendilerini pazarlayan çift yakalanınca, polise yanlış bir şey yapmadıklarını söylediler. Mahkeme çifte bin 50 sterlin ceza kesti.

50 yaşındaki David Navaro, ve 41 yaşındaki Celia Galan, fuhuş amaçlı bir siteye Peter ve Ann mahlaslarıyla, kendilerini yaklaşık 10 yaş daha küçük göstererek kaydoldu. 

2015’te İspanya’nın Barselona kentinden İrlanda’ya taşınan İspanyol Navaro ve Brezilyadoğumlu Galan, saati 175 sterline erkeklere, kadınlara ve çiftlere kendilerini pazarladı. Siteye koydukları ilanda şu ifadeler vardı:

“Ann güzel yüzlü 30 yaşında bir kadın. Peter de 38 yaşında ince bir adam. İkisi de sizi tatmin etmek istiyor. Erkek, kadın ve çiftleri kabul ediyoruz. Hayatınızdaki en iyi deneyimi yaşayacak ve kesinlikle yine gelmek isteyeceksiniz.”

Saati 175 sterlinlik çift yakalandı ! - Resim : 1

Ayda 4 bin 300 sterlin kazanan çift, sonunda polise yakalandı. Yanlış bir şey yaptıklarını düşünmediklerini, çünkü kendileri dışında kimseyi pazarlamadıklarını söylediler. Avukatları Daragh Hassett de bu eylemin İspanya’da serbest olduğunu belirterek ceza verilmemesini talep etti.

Kararını açıklayan mahkeme çifte 525’er sterlin ceza kesti.