Seks kölesinden korkunç itiraf !

Seks kölesinden korkunç itiraf !
Güncelleme:

14 yaşında kaçakçıların eline düşüp fuhuşa zorlanan genç kadından dünyayı şoke eden itiraf.

14 yaşında Yunanistan tatilinde insan kaçakçılarının eline düşüp fuhuşa zorlanan ve yaşadıklarını kitaplaştıran genç kadın 22 saatte 110 erkekle birlikte olduğu itirafıyla dünyayı salladı.

İngiliz asıllı Megan Stevens adlı seks kölesi genç kadın, bir keresinde sadece 22 saat içinde 110 erkekle birlikte olduğunu açıkladı.

14 yaşındayken annesiyle gittiği Yunanistan tatilinde insan kaçakçılarının ağına düşen ve şu an 25 yaşında olan Megan Stevens, başından geçenleri bir kitapta topladı. Şu an İngiltere’de yeniden bir hayata başlayan Megan’ın İngiliz basınına yaptığı açıklamalar ise herkesin kanını dondurdu.

İngiltere’de haber için verdiği takma ismi Megan Stevens olan kadın, İngiliz Independent gazetesine konuştu. Şu an 25 yaşında olan ve 14 yaşından beri seks işçiliği yapmaya zorlanan Megan, son 6 yıldır Yunanistan ve İtalya’da seks köleliği yapmış.

İngiliz asıllı talihsiz kadın, ilk olarak 14 yaşındayken erkek arkadaşı tarafından fuhuşa zorlanmış.

Independent’a çarpıcı açıklamalar yapan Megan, bir keresinde 22 saat içinde tam 110 ‘müşteriyle’ birlikte olduğunu itiraf etti. Megan, yaşanan korkunç durum sonrası hastalandığını ve çalıştığı genelevin kapatıldığını sözlerine ekliyor.

Megan o günü şu sözlerle açıklıyor: “Genelevi kapatmasının nazik bir hareket olduğunu düşünmüştüm ki bu da normallik anlayışımın ne kadar çarpıklaştığını gösteriyor.”

Megan’ın hikayesi, annesiyle birlikte Yunanistan’a tatile gittiklerinde başlamış. Megan bu tatildeyken sahil barlarının birinde adının Jak olduğu söylenen Arnavut bir gençle tanışmış.

Alkol sorunu olan annesi bar sahibiyle birlikte olmaya başlayınca, Megan da çareyi Jak’ın yanına taşınmakta bulmuş. Megan’ı kendisiyle birlikte yaşamaya ve Atina’da bir kafede iş bulmaya ikna eden Jak, daha sonrasında genç kızı fuhuşa zorlamış.

Fuhuş tüccarları arasında pazarlanan talihsiz genç kız, İtalya ve Yunanistan’da uzun yıllar seks kölesi olarak çalışmış.

Megan, çalıştığı genelevlerden birini şu sözlerle anlatıyor: “Erkekler dışarıda uzun kuyruklar oluşturuyor. İçeride 10-15 oda bulunuyor. Ve abartısız söylüyorum, durmuyorsunuz! Eğer 40 ya da 50 erkekle birlikte olursam, bu hiçbir şey değil.”

Bu süreç içinde 6 kez frengi olan talihsiz genç kız, kendisini esir tutan kişiler tarafından annesine kart atmaya ve ne kadar mutlu olduğunu söylemeye zorlanmış.

Megan, anılarını yazdığı kitabı Bought & Sold’da (Alındı & Satıldı), kendisini zorla alıkoyan insan kaçakçılarından uzun uzun bahsediyor. “İnsan kaçakçıları gerçekten ama gerçekten çok akıllı. İnsanların, oradan kaçmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını anlamasını istiyorum” şeklinde konuşan Megan, “Bir gün uyanıp kaçabilirdim ancak bunu yapmadım. Çünkü onların üzerimdeki zihinsel gücü çok etkiliydi” diyor.

Genç kadın, “Elinizden kimliğinizi alıyorlar ve kendilerinin bir mülkü, kontrol edecekleri bir şey haline getiriyorlar. ‘Robotik’ doğru kelime” şeklinde konuşuyor.

Şimdilerde İngiltere’ye geri dönen ve yepyeni bir yaşama başlayan Megan, seks ticareti kurbanlarına yardım edebileceği bir yardım kuruluşu açmayı hayal ettiğini belirtiyor.