Tecavüzcünün babasından şok ifade !

Tecavüzcünün babasından şok ifade !

Bilinci yerinde olmayan bir kadına defalarca tecavüz etmekle suçlanan gencin babası ''20 dakikalık olay tüm hayatını etkilememeli'' dedi.

Bilinci yerinde olmayan bir kadına defalarca cinsel istismarda bulunmak suçundan hüküm giyen Stanford Üniversitesi öğrencisi Brock Turner'ın babası, oğlunun 20 dakikalık bir olay nedeniyle hapse gönderilmeyi hak etmediğini söyledi.

İFADESİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

20 yaşındaki Turner, yarı çıplak ve bilinçsiz bir kadına cinsel istismarda bulunurken iki yüksek lisans öğrencisine yakalanmıştı. Öğrenciler, kaçmaya çalışan Turner'ı zorla alıkoyarak polisi çağırmıştı. Turner'ın babasının davada okunan ifadesi, hukuk profesörü Michele Dauber tarafından Twitter'da paylaşıldı. Oğlunun hayatının kökünden değiştiğini savunan baba Turner, "Hayatı hiçbir zaman hayal ettiği ya da olması için çabaladığı gibi ilerlemeyecek. Bu, 20 dakikalık bir hareket için fahiş bir bedel." dedi.

''TECAVÜZ, TECAVÜZDÜR''

Baba Turner'ın ifadesi sosyal medyada büyük tepki çekerken; davaya bakan yargıç, 20 yaşındaki Turner'ın diğerleri için bir tehdit yaratmadığına inandığını belirtti. Gözaltına alınmasının ardından Stanford Üniversitesi'nden ayrılan Turner, 3 ayı gözetim altında olmak üzere 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren savcı ise cezayı yetersiz bularak, "Kampüs içinde ya da dışında olması fark etmez; tecavüz tecavüzdür." diye konuştu.

tecavuzcu-gencin-babasi-20-dakikalik-olay-tum-8508563_2705_m.jpg