Trump'ın oğlundan seçim açıklaması: Bu pisliği temizlemenin zamanı geldi

Trump'ın oğlundan seçim açıklaması: Bu pisliği temizlemenin zamanı geldi
Güncelleme:

Başkanlık seçiminde rakibi Joe Biden'ın gerisinde kalan Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. seçimlerde usulsüzlük yapıldığını öne sürerek babasını topyekün savaşmaya davet etti.

ABD'de 3 Kasım'da gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinin sonucu henüz kesinleşmedi. Demokratların başkan adayı Joe Biden Beyaz Saray'a adım adım yaklaşırken, seçimlerde istediği başarıyı gösteremeyen mevcut başkan Donald Trump Biden'ın gerisinde kaldı.

"ABD'NİN GELECEĞİ İÇİN EN İYİSİ DONALD TRUMP'IN TOPYEKÜN SAVAŞA GİRMESİ OLUR"
3 Kasım'dan bugüne kadar sürekli olarak usulsüzlük yapıldığı iddiasında bulunan Trump'a oğlu Donald Trump Jr.'dan destek geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Trump, "Amerika'nın geleceği için en iyisi, Donald Trump'ın tüm hileyi, tüm dolandırıcılığı ortaya çıkarmak için topyekün bir savaşa girmesi olur" ifadelerini kullandı.

Trump'ın oğlundan seçim açıklaması: Bu pisliği temizlemenin zamanı geldi - Resim : 1

"BU PİSLİĞİ TEMİZLEMENİN ZAMANI GELDİ"
Donald Trump Jr. açıklamalarının devamında, "Bu pisliği temizlemenin ve muz cumhuriyetine benzememenin zamanı geldi" dedi.

TWITTER ERİŞİMİ KISITLADI
Trump Jr. yayınladığı savaş mesajı, kısa süre içinde Twitter tarafından sakıncalı bulunarak yanıltıcı olduğu gerekçesiyle gizlendi. Öte yandan Trump'ın usulsüzlük iddiaları henüz hiçbir temele dayandırılamadı.