Tuvalet molasında karısını tuvalette unuttu

Tuvalet molasında karısını tuvalette unuttu
Güncelleme:

Duyanların inanmakta zorlandığı garip olay Taylan'da yaşandı. Bir çift araçlarıyla yolculuk ettikleri sırada yolda tuvalet molası verdi. Ancak aracın sürücüsü karısını tuvalette unutup yola devam edince olanlar oldu...

Tayland'ta 55 yaşındaki Boontom Chaimoon ve 49 yaşındaki eşi Amnuay Chaimoon'un Yeni Yılı Maha Sarakham Eyaletindeki memleketlerinde geçirmek için Pazar sabahı saat 3'te bir yolculuğa çıktı. Çift tuvalet ihtiyacını gidermek için benzinlikte mola verdi. Yerel Daily News sitesinde yer alan habere göre eş Boontom karısının arabada olduğunu zannederek onu almadan yola çıktı. Amnuay geri döndüğünde ise kocasının arabayla birlikte gittiğini fark etti ve yardım bulabilmek için 20 kilometre ilerideki Kabin Buri bölgesine yürümeye karar verdi. Cep telefonunu arabadaki çantasında unutan kadın yerel bir polis karakoluna giderek yardım istedi.

KOCASI SAATLERCE FARK ETMEDİ

Polis defalarca kez eş Boontom’u aramasına rağmen adam bir türlü telefonlarına cevap vermedi. Tayland Posts English'e göre yetkililer, o zamana kadar 159.6 km uzaklıktaki Korat eyaletine kadar araba sürmüş olan dalgın ruh eşine nihayet sabah 8'e kadar ulaşmayı başardılar.

 Polisin ulaşmayı başardığı Bontoom, eşini geri almak için Kabin Buri'ye döndü. Yokluğunu fark etmeden nasıl bu kadar uzağa gidebildiği sorulduğunda koca, onun sürekli arka koltukta uyuduğunu düşündüğünü söyledi. Döndüğünde karısından bolca özür diledi.