Ukrayna'da halk yağmacıları böyle cezalandırdı

Ukrayna'da halk yağmacıları böyle cezalandırdı
Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 11. güne girilirken, bölgedeki kaosu fırsat bilen bazı gruplar marketleri yağmalamaya başladı. Ukraynalılar ise yakaladıkları yağmacıları çıplak şekilde direğe bağlayıp dövdü.

Rusya- Ukrayna savaş hattında yaşananlar dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırmayı sürdürüyor. Rusya her geçen gün şiddetin daha da artırırken, Ukrayna'da ise tam bir insanlık dramı yaşanıyor. Bir yanda ülkeyi terk etmeye çalışan binler diğer yanda ise ülkeyi savunmak ve hayatı idame ettirmek için yoğun bir mücadeleye tutuşan kalabalıklar.

UKRAYNA HALKI CEZAYI KENDİSİ KESMEYE BAŞLADI
Ukrayna'da yaşanan kaos durumunda faydalanmaya çalışan yağmacılar ise ülkenin başındaki en büyük belalardan biri haline geldi. Yaşanan karışıklığı fırsat bilip zincir marketleri yağmalayan kişilere karşı önlemi ise yine Ukraynalı vatandaşlar almaya başladı.

ÇIRILÇIPLAK SOYUP DİREKLERE BAĞLADILAR
Yağmacıları yakaladıkları yerde linç eden Ukrayna halkı, ellerine geçirdikleri bu insanları çırılçıplak soyarak direklere bağlamaya başladılar. Linç görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak kötü niyetli kişilere korku salmayı amaçlayan vatandaşlar, direklere bağladıkları yağmacılara ise ellerine geçirdikleri kemer, sopa gibi cisimlerle vurarak linç etme yoluna gidiyorlar.

 İnternete yağmacıların dövüldüğü onlarca görüntü düşerken, ülkede yaşanan kaosun vahameti bir kez daha gözler önüne serildi.