Ünlü emlak sitesinde skandal cinsel ilişki fotoğrafı

Ünlü emlak sitesinde skandal cinsel ilişki fotoğrafı
Güncelleme:

ABD'nin ünlü emlak sitesinde satılık ev ilanına eklenen bir fotoğraf sosyal medyayı salladı. Evin fotoğraflarının arasında yer alan cinsel ilişki sırasında çekilmiş fotoğrafa tepki yağdı.

ABD'nin Tennessee eyaletine bağlı Nashville'deki 4 odalı bir tuğla evin satışı için popüler bir emlak sitesine ilan verildi. İlanın sahibi emlakçı Miguel Calvo evin fotoğraflarını siteye yüklerken büyük bir skandala imza attı.

Calvo, Cinsel ilişki esnasında odada bulunan boy aynasından çektiği fotoğrafı emlak sitesine yükledi.

ABD'de hizmet veren bir emlak sitesindeki ev ilanına bakmak için fotoğraflara bakanlar şoka uğradı. Bunun nedeni, iddiaya göre, 4 yatak odalı bir ev ilanında paylaşılan fotoğrafların arasına emlakçının cinsel ilişki esnasında çektiği fotoğraflarını da yüklemesiydi. Skandal olaya neden olan şahsın çalıştığı emlak şirketi Benchmark Realty'nin CEO'su Phillip Cantrell dikkat çeken bir açıklama yaptı: "Biz inanç temelli bir kurumuz ve uygunsuz içeriğe karşı şirket politikamız nettir. Ancak, suçlama yapıldığında da belirli bir soruşturma prosedürümüz var, gereksiz yere durumu daha da kötüleştirmemek için prosedüre göre hareket ediyoruz" dedi.

ABD basınında yer alan haberlere göre 'Tuğla ev' kategorisinde satışa sunulan dört yatak odalı bir evi gösteren onlarca fotoğraf arasında, banyoda cinsel ilişkiye giren bir kadın ve bir erkek de vardı. Emlakçı Miguel Calvo, 399 bin dolar değer biçtiği eve yatak odasında çekilmiş fotoğrafları da yanlışlıkla eklemişti. Büyük rezaletin ortaya çıkmasıyla Calvo fotoğraftakinin kendisi olduğunu kabul etti.

Scoop Nashville tarafından silinen fotoğrafta, çıplak bir kadın ve bir erkeğin bulunduğu iddia edildi.

Skandal olaya neden olan şahsın çalıştığı emlak şirketi Benchmark Realty'nin CEO'su Phillip Cantrell şunları söyledi:

"Biz inanç temelli bir kurumuz ve uygunsuz içeriğe karşı şirket politikamız nettir. Söz konusu iddiaların soruşturulmasından sonraki süreçte, acentenin uygunsuz davrandığını tespit edersek, lisanslarının iptal edileceğinden emin olabilirsiniz."

Calvo'nun kişisel web sitesinde (Miguel Calvo Properties), 13 yıldır Nashville'de ikamet ettiğini ve 10 yıldan fazla bir süredir emlak piyasasında yer aldığını belirtiliyor.