Ünlü oyuncu itiraf etti: 2 kez tecavüze uğradım

Ünlü oyuncu itiraf etti: 2 kez tecavüze uğradım

Wesworld dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood, tecavüze uğradığını itiraf etti.

Dünyaca ünlü oyuncu Evan Rachel Wood, iki kez tecavüze uğradığını açıkladı.

Rolling Stone dergisine konuşan ünlü oyuncu, ‘Biz birlikteyken iki kez sevgilim tarafından tecavüze uğradım.  Bir bar sahibi tarafından, farklı iki ortamda… İnsanların daha fazla sessiz kalması gereken bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum. Dünyamızda küstah bir bağnazlık ve seksizme daha fazla yer vermemeliyiz.’

Wood, verdiği röportajda fiziksel, psikolojik ve cinsel tacize uğradığı için çok acı çektiğini ve biseksüel olduğu için daha kırılgan olduğuna inandığını da açıkladı.

'22 YAŞINDA İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİM'

Daha önce ünlü müzisyen Marilyn Manson’la birlikte olan Evan Rachel Wood 22 yaşındayken intihara teşebbüs ettiğini ancak bunun hayatındaki en kötü şey olduğunu da sözlerine ekledi.

Eski kocası Jamie Bell’den 3 yaşında bir oğlu olan ünlü oyuncu, Westworld’de de pek çok kez tecavüze uğrayan saf  bir kovboy kızını canlandırıyor.

Westworld, şiddet sahneleri yüzünden eleştiriliyor ancak Wood başta olmak üzere dizinin oyuncuları ‘Bu dizinin şiddet sahneleri, şiddetin daha sonrasında nelere yolaçabileceğine ve nelere mal olabileceğine dair önemli sonuçlar doğuracak’ diyor.