Ali Ağaoğlu bombayı patlattı: Onu taşeron olarak bile çalıştırmam

Ali Ağaoğlu bombayı patlattı: Onu taşeron olarak bile çalıştırmam

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Müslüman karşıtı Donald Trump'a sert çıktı.

ABD'de başkanlık seçiminde Cumhuriyetçilerin aday adaylarından Donald Trump, yaptığı sivri çıkışlarla dünyanın dilinde. Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da kendisine benzetilen Trump hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Medyafaresi'nden Tuğçe Kurt'a konuşan Ağaoğlu, "Ben onu yanımda taşeron olarak bile çalıştırmam" diyerek kendisinin Trump ile mukayese edilmemesini istedi.

İşte Ağaoğlu'nun konuyla ilgili açıklaması;

"Ben daha Amerika'ya bile gitmedim, icraatlarını da görmedim ama, evet bana çok benzetiyorlar. Ben daha yakışıklıyım onu söyleyeyim ilk önce, bir ikincisi de iş anlamında benim yanımda nal toplar O.

"TRUMP İDOLÜM DEĞİL"

Trump kesinlikle idolüm değil. Yaptığı binaları gidip görmedim, sadece basından takip ettiğim kadarı ile biliyorum. Ama şunu söyleyebilirim; geçtiğimiz günlerde ABD eski büyükelçilerinden biri geldi ofisime ziyarete, o bile dedi ki; Amerika da böyle bir şey yok…

"BENİM YANIMDA NAL TOPLAR"

Bir kez daha yineliyorum Trump benim yanımda anca 'Nal' toplar. Ben onu yanımda taşeron olarak bile çalıştırmam.

"SİYASETİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Kesinlikle ne kısa vadede, ne uzun vadede siyaseti düşünmüyorum. Beynimde kaç hücre var bilmiyorum daha doğrusu beynim var mı bilmiyorum, ama ben bir tek şeye odaklıyım o da şu anda yaptığım işimi doğru yapmaya. Ayrıca Türkiye'de siyaset meslek olarak kullanılıyor, benim mesleğim de Müteahhitlik. Ben de mesleğime devam edeceğim sadece."