Anadolu Jet Ankara'dan yurt dışındaki 8 kente daha direkt uçacak

Anadolu Jet Ankara'dan yurt dışındaki 8 kente daha direkt uçacak
Güncelleme:

THY markası Anadolu Jet, Ankara'dan Amsterdam, Tahran, Kiev, Köln, Münih, Masel, Cenevre ve Lyon'a direkt uçuş düzenleyecek.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ın ev sahipliğinde yeni direkt dış hat uçuşlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Pandemiye rağmen uçuş ağlarını büyüttüklerini belirten Aycı, ATO ile son yıllarda yürüttükleri çalışmalarla yurt dışına direkt uçuş sayılarını yükselttiklerini belirterek şöyle konuştu: 

"Bu yaz itibarıyla 22 dış hat ve haftalık 56 frekansa kavuşmuş olacağız. Başkentimizi merkez alarak kanatlarımızı açmaya devam ediyoruz. Önce tüm Anadolu üzerine şimdi de yurt dışına kanat açıyoruz. AnadoluJet tarafından icra edilecek bu seferler, Anadolu'da ve gurbette yaşayan vatandaşlarımızı, iş insanları, turistleri, herkesi birbirine bağlayacak. Almanya'da 8 farklı şehir, Avusturya, Danimarka, İsveç, Fransa'da 2 farklı şehir, İngiltere, Azerbaycan, Irak, Hollanda, İran, Ukrayna, İsviçre'de 2 farklı şehir olmak üzere AnadoluJet ayrıcalıklarıyla başkentten direkt uçuşlar yapılacaktır. Bu şehirler arasında 8 yeni yurt dışı noktasını da ifade etmek istiyorum. Amsterdam, Tahran, Kiev, Köln, Münih, Basel, Cenevre ve Lyon, Ankara ile bu yıl ilk kez direkt uçuşlarla buluşmuş olacak." 

Etiketler Anadolu Jet