Aracı şirketten 3.3 milyon TL'lik kripto para vurgunu!

Güncelleme:

Hindistan asıllı Türk vatandaşı bir genç, kripto para borsasına yatırım yaparak büyük kazanç elde etti. Fakat aracı şirket tarafından dolandırıldığını sonradan anladı. Talihsiz genç 3 milyon 300 bin lira değerindeki kripto parasını kaybetti.

Son dönemlerin en cazibeli yatırım alternatifi olarak görülen kripto para piyasası, bu sefer güldürmedi. Hindistan asıllı Türk vatandaşı Abdullatif T. büyük hayallerle girdiği kripto para işinden, aracı şirket tarafından dolandırılması sonucu 3 milyon 300 bin lira zararla çıktı.

"PSİKOLOJİM BOZULDU"

CNN Türk muhabirine konuşan genç adam, aracı firma ile kripto para aldığını ve parası değerlenince çekmek istediğini söyledi. Parasını çekmek istediğinde ise dolandırıldığını anlayan Abdullatif T. , "İnternet araştırması sonucunda bu şirketi buldum. 220 bin lira ana para yatırdım, buna karşılık kripto para aldım. Param 3 milyon 300 bin lira kadar değerlendiğinde ise hepsini çekmek istedim. Ancak havale emrini verdiğimde sanal cüzdanım boşaltıldı. Bu olaydan sonra psikolojim bozuldu." dedi.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Soluğu adliyede alan Abdullatif T. , şirketten şikayetçi oldu. Bu örnekten yola çıkan uzmanlar, kripto para işine girmek isteyenleri dolandırıcılara karşı uyarmayı ihmal etmedi.