Atlasglobal yurt içi uçuş sayısını da düşürdü

Atlasglobal yurt içi uçuş sayısını da düşürdü
Güncelleme:

Havayolu şirketi Atlasglobal’in Avrupa uçuşlarına mart ayı başına kadar ara verdiği, yurt içi uçuşlardaki tarife sayısını ise düşürdüğü belirtildi.

Atlasglobal kasım sonunda, önceki yıllarda aldığı mali hasar ve İstanbul’daki yeni havalimanının artırdığı maliyetler nedeniyle tüm uçuşlarını durdurmuş, 21 Aralık’ta tekrar uçuşlara başlamıştı.

Şirketten Reuters’a yapılan açıklamada, “Salı günü itibarıyla alınan karar kapsamında Avrupa uçuşlarımıza mart ayına kadar ara verdik” denildi.

‘Doluluk oranları çok düşük’

Şirket yetkilisi yaptığı açıklamada, “Uçuşlarımıza 21 Aralık’ta yeniden başlama nedemiz Noel ve yeni yıl sebebiyle uçak doluluklarının çok yüksek olduğu bir dönem olmasıydı. Maliyet fiyatlaması adına, doluluk oranlarının yüksek olduğu bu dönemde uçuşlarımızı her zamanki gibi gerçekleştirdik” dedi ve ekledi:

“Ancak şu anda kış sezonu olmasından kaynaklı olarak doluluk oranları çok düşük. Yaz tarifesi açılana kadar Avrupa uçuşlarına ara verme kararı aldık. Yaz tarifesi ile birlikte uçuşlara kademeli olarak tekrar başlayacağız.”

Yaz tarifesine mart ayında geçecek olan Atlasglobal, Avrupa’da Londra, Amsterdam ve Paris olmak üzere üç noktaya uçuyordu.

Yetkili, diğer uçuşların ise devam ettiğini, ancak yine sezonsal etkiye bağlı olarak bazı frekanslarda azalmalar olduğunu söyledi.

text-ad
Etiketler atlasglobal Atlasjet
Rekor zamların ardından akaryakıt fiyatlarına 'indirimcik'' geliyor! Rekor zamların ardından akaryakıt fiyatlarına 'indirimcik'' geliyor! Otobüs şoförü YKS öğrencilerinin hayatını böyle kurtardı Otobüs şoförü YKS öğrencilerinin hayatını böyle kurtardı SGK ve vergi borçlarına yine, yeniden borç yapılandırması geliyor! SGK ve vergi borçlarına yine, yeniden borç yapılandırması geliyor! Benzin ve motorine Cumhuriyet tarihinin rekorunu kıran zam! Benzin ve motorine Cumhuriyet tarihinin rekorunu kıran zam! Muğla'da deprem! 3,5 büyüklüğündeki deprem 6 şiddetinde gibi hissedildi! Muğla'da deprem! 3,5 büyüklüğündeki deprem 6 şiddetinde gibi hissedildi! Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'ın Exxen'den ayrılma sebebiyle ilgili dikkat çeken iddia Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'ın Exxen'den ayrılma sebebiyle ilgili dikkat çeken iddia Ahmet Hakan Bakan'ın yatında ortaya çıktı, AK Partili ismin tepkisi olay oldu Ahmet Hakan Bakan'ın yatında ortaya çıktı, AK Partili ismin tepkisi olay oldu Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe için dikkat çeken ifadeler Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe için dikkat çeken ifadeler Bursa'da bir genç kadın sokak ortasında kabusu yaşadı Bursa'da bir genç kadın sokak ortasında kabusu yaşadı 23 kiloya kadar düşmüştü... Nihal Candan hayatını kaybetti 23 kiloya kadar düşmüştü... Nihal Candan hayatını kaybetti
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde yeni dönem başladı Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde yeni dönem başladı Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı mezuniyet töreninde ortaya çıktı Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı mezuniyet töreninde ortaya çıktı Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız! Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız! Türkiye'nin yüzlerce şubesi olan ünlü döner zinciri konkordato ilan etti Türkiye'nin yüzlerce şubesi olan ünlü döner zinciri konkordato ilan etti Türkiye'nin ünlü zincir marketinin ürünü de dahil, onlarca ürün için toplatma kararı! Türkiye'nin ünlü zincir marketinin ürünü de dahil, onlarca ürün için toplatma kararı! Güzel oyuncu azar bile işittiğini itiraf ettiği sıra dışı dövmesiyle yaz tatilinde şov yaptı Güzel oyuncu azar bile işittiğini itiraf ettiği sıra dışı dövmesiyle yaz tatilinde şov yaptı CHP'li Cemal Enginyurt'tan olay olacak ifadeler: ''CHP'ye geldik geleli Allah'ım şaştı'' CHP'li Cemal Enginyurt'tan olay olacak ifadeler: ''CHP'ye geldik geleli Allah'ım şaştı'' Ekrem İmamoğlu'nun babasına ait arazide arama başlatıldı Ekrem İmamoğlu'nun babasına ait arazide arama başlatıldı Yazın en lezzetlisinde kaos! Her yıl 20 bin ton hasat yapılıyordu... Bu sene 1 gram bile yapılamadı! Yazın en lezzetlisinde kaos! Her yıl 20 bin ton hasat yapılıyordu... Bu sene 1 gram bile yapılamadı! Kulisler karıştı: 4 parti birleşiyor, Abdullah Gül, Erdoğan'a rakip oluyor! Kulisler karıştı: 4 parti birleşiyor, Abdullah Gül, Erdoğan'a rakip oluyor!