Bir ünlü Türk devi daha iflas etti

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlTürkiye'de tekstil sektöründeki iflas dalgası büyüyor. Yaklaşık 30 yıl boyunca teksil sektörüne yön veren firmalardan biri olan Bozdamlar Tekstil resmen iflas etti.
Konya’da 30 yıl boyunca tekstil sektörünün öncülerinden olan Bozdamlar Tekstil ve Konfeksiyon Tic. Ltd. Şti., 2012 yılında iflas bayrağını çekmişti. 4000 metrekarelik modern fabrikasında takım elbise üretiminde uzmanlaşan firma, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak önce Konya’ya, ardından Türkiye’ye hitap etmeyi hedeflemişti.
Ancak, sektördeki talep düşüşü ve ekonomik zorluklar, bu köklü markayı ayakta tutmaya yetmedi. Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 16 Şubat 2012 tarihli kararıyla iflasına hükmedilen şirketin dosyası, 6 Kasım 2012’de kesinleşti. Üç yıl süren hukuki süreç, Konya 1. İcra Dairesi’nin resmi ilanıyla son buldu.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol