Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne 104 personel alınacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne 104 personel alınacak
Güncelleme:

Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne hem güvenlik görevlisi hem de işçi alınacak. Başvurular, 22 Mart Pazartesi günü başlayacak ve 2 Nisan Cuma günü saat 18.00'de sona erecek.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 81 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi ile 23 sürekli işçi alınacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, koruma ve güvenlik görevlilerin 56'sı erkek, 25'i kadın olacak. 

ADAYLARDA YAŞ SINIRI ARANACAK

Adaylarda, 2020'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden 70 ve üzeri puan alma şartı aranacak.

Üniversitelerin en az 2 yıllık ön lisans bölümünden mezun olması gereken adayların 30 yaşını da doldurmamış olması gerekecek. 

Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olma şartı yerine getirilecek. Başvuru yapacak erkek adayların 175 santim, kadınların ise 165 santimden kısa olmaması gerekecek. 

BAŞVURU TARİHLERİNE DİKKAT!

Başvurular, 22 Mart Pazartesi günü başlayacak ve 2 Nisan Cuma günü saat 18.00'de sona erecek. Adaylar müracaatlarını Genel Müdürlüğün internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) yayınlanacak başvuru formunu doldurarak elektronik ortamda yapacak. 


İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla da sürekli işçi kadrosuna 23 temizlik görevlisi alınacak.