Dolar ve euro bugün ne kadar ? İşte son durum...

Dolar ve euro bugün ne kadar ? İşte son durum...
Güncelleme:

İnişli çıkışlı bir grafik çizen dolar bugün ne kadar oldu ?

Dolar fiyatları, şu dakikalarda 6.11 TL'de hareket ederken, Euro fiyatları 6.98 TL seviyesinde bulunuyor. Piyasalar ABD-Türkiye ilişkilerini izlenmeye devam ediliyor.

Dolar kuru güne 6.02 TL seviyesinden başlarken; gün içerisinde en düşük 5.9648 TL'yi, en yüksek ise 6.1549 TL'yi gördü. Dolar saat 12.11 itibarıyla 6.1175 TL'de hareket ederken, 7.0342 TL'ye kadar yükselen Euro ise 6.9877 TL'de bulunuyor.

10 yıllık gösterge tahvilin faizi yüzde 22.00 seviyesinde bulunurken, 2 yıllık gösterge tahvilin faizi yüzde 24.53 seviyesinde hareket ediyor.

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, 96 puan seviyesinin üzerindeki seyrini sürdürürken şu dakikalarda yüzde 0.22 yükselişle 96.22 seviyesinde... Euro/dolar paritesi ise 1.1406 seviyesinde bulunuyor.

YURT DIŞI PİYASALARDA GÜNDEM YOĞUN

Türkiye piyasalarının yarım gün açık olacağı bugün düşük hacimli bir seyir beklenirken, yurtiçi piyasaların kapalı olacağı haftanın kalanında küresel piyasalarda önemli gelişmeler olacak.

ABD Merkez Bankası (Fed) Çarşamba akşamı son faiz toplantısı tutanaklarını açıklayacak. Öte yandan Cuma günü Jackson Hole'da yapılacak yıllık küresel merkez bankaları toplantısına Fed başkanı dahil birçok ülkenin merkez bankası başkanı katılacak ve verilecek mesajlar izlenecek. Diğer taraftan ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşlarına ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor.

Seçiniz...

Etiketler dolar döviz Euro kur