EMSA jeneratörden AR-GE çalışmaları ile yeni çözümler

EMSA jeneratörden AR-GE çalışmaları ile yeni çözümler
Güncelleme:

Müşterilerine memnuniyetini esas alan EMSA jeneratör AR-GE çalışmaları ile yeni çözümler sunuyor

 Enerji sektöründe Türkiye’de 40 yıldır faaliyet göstermekte olan Emsa Jeneratör, kurulduğu 1977 yılından bugüne kadar ülkemizin sanayileşme sürecinde iki büyük üretim tesisinde uzman teknik kadrolarının gözetiminde üretilen jeneratör ve alternatörleri, yurt içi ve yurt dışı satışları ile büyük katıları olan köklü bir firmadır.

 1982 yılında ilk jeneratör üretimini yapan firma, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çevreci ve son teknoloji ile donatılmış  fabrikası ile kısa zamanda Türkiye’de jeneratör ve alternatör üretiminde adından söz edilen bir firma oldu. 1995-1998 yılları arasında İstanbul Sancaktepe’de açılan fabrika ile Emsa Jeneratör bölgenin taleplerine cevap verirken ilk ihracatını da burada yaptı. İstanbul’da bulunan genel merkezine ek olarak 2015 yılında Sancaktepe’de 30.000 m² alan üzerine kurulan yeni üretim tesisinde, AR-GE ve üretim konusunda tecrübeli kadrosu ile üretim kapasitesini artırarak yoluna devam eden Emsa Jeneratör, Eskişehir ve İstanbul’daki üretim tesisleri haricinde Ankara ve İzmir’de bulunan ofisleri ile Türkiye’nin nüfus yoğunluğu en fazla olan şehirlerinde bile müşterileri için anında ulaşılabilecek noktalarda hizmet veriyor.

 İnsan odaklı çalışma prensibiyle yola çıkan Emsa Jeneratör, zaman içinde kurulan yeni fabrikalar, genişleyen kadrosu ve açıldığı yeni pazarlara rağmen aynı prensip ile çizgisinden sapmadan yoluna devam ediyor. Çevre hassasiyeti ve müşteri memnuniyeti gibi konulara da büyük önem veren kuruluş, profesyonel üretim süreci ve sorunsuz teslimat gibi alanlarda da verdiği kaliteli hizmetler ile iç pazarda olduğu gibi dış pazarda da dinamiklerini koruyan bir şirket olmaya devam ediyor.

Emsa Jeneratör’ün ürün grupları arasında; dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin taleplerine göre geliştirilen senkron sistemler, araç içi-araç altı jeneratör gibi özel çözümler ve portatif jeneratörler bulunuyor. Tüm ürün grupları ile müşterilerinin ihtiyacının tam olarak giderilmesini amaçlayan Emsa Jeneratör, satış öncesi yer tespiti, satış sonrası jeneratör sistemlerinin kullanılacağı alana taşınması ve kurulum gibi konularda da teknik ekipleri ile müşterilerine ihtiyaç duydukları anda hizmet veriyor.

Emsa Jeneratör, ticari kaygılardan öte müşterilerine mutluluk veren bir firma olma hedefiyle hareket ediyor. Bu sebeple üretimden satışa ve satış sonrası destek hizmetlerine kadar ‘müşteri memnuniyetini’ esas alan firma, müşterilerinin her türlü geri bildirimine önem veriyor ve gelen tüm talepleri memnuniyete çevirme konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Alanında kendini ispatlamış AR-GE grubu ile  küresel anlamda yüksek hacimli dizel motor taleplerine cevap verirken maliyetlerin artmasına da tedbir olarak özel projeler geliştiren Emsa Jeneratör, bu projelerle de her zaman müşterilerinin yanında olduğunu gösteriyor.

 Elektrik ve Elektronik İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği ve içerisinde 2020 yılında Türkiye’den dünyaya en çok ihracat yapan firmaların bulunduğu onur listesinde yer alan firma, bugün küresel kesintisiz enerji üretimi pazarında 6 kıtada ve 102 ülkede ihracat faaliyetlerine devam ediyor. Dünyada ve Türkiye’de artan jeneratör ve alternatör taleplerine cevap vermek için üretim aşamalarında gelişen teknolojiyi sürekli takip eden firma, küresel pazardaki hedeflerine ulaşmak için de faaliyet planlarını güncel tutmaya önem veriyor.

Etiketler advertorial