Doğalgaz faturaları neden düşmüyor ?

Doğalgaz faturaları neden düşmüyor ?
Güncelleme:

Türkiye genelinde artan soğuklarla birlikte konutlarda tüketilen doğalgazın miktarı da, maliyeti de yüksek seviyelere ulaşınca doğalgaz aboneleri yüksek bedelli faturalarla karşı karşıya kaldı. Peki doğalgaz faturaları neden düşmüyor ?

BBC Türkçe'den Fundanur Öztürk'ün haberine göre geçen yıl Ağustos ve Eylül aylarında doğalgaza yapılan yüzde 14,9'arlık zamlarla birlikte 2019 yılında doğalgaza yapılan zam yüzde 30'u buldu. 2018 yılında yapılan zamlar da düşünüldüğünde son iki yılda doğalgaza yüzde 60'ın üzerinde zam yapıldı.

Enflasyon yüzünden alım gücü düşen ancak gelirinin aynı oranda artmadığını söyleyenler, sosyal medyada paylaştıkları doğalgaz faturalarıyla fiyatlara tepki gösteriyor.

Enerji uzmanları ise Türkiye'nin yurtdışından aldığı doğalgaz maliyetinin fazla olduğunu ve 'gerçek fiyatların' uzun süredir sübvanse edildiğini ifade ediyor.

Doğalgaz faturanızda yüzde 20 tasarruf sağlamak mümkün !İşte doğalgaz faturanızda yüzde 20 tasarruf sağlamanın yolları...

İGDAŞ'tan doğalgaz faturalarına taksit uygulamasıİGDAŞ'tan doğalgaz faturalarına taksit uygulaması

Doğalgazda indirim hayal oldu! Vatandaşa bir kötü haber daha...Doğalgazda indirim hayal oldu! Vatandaşa bir kötü haber daha...

Aldığınız maaşla ayın sonu neden gelmediği ortaya çıktı!Aldığınız maaşla ayın sonu neden gelmediği ortaya çıktı!

Vatandaşlar doğalgaz faturasına isyan etti !Vatandaşlar doğalgaz faturasına isyan etti !

BBC Türkçe