Sakın bugün benzin almayın! Bu gece 28 kuruş indirim geliyor

Sakın bugün benzin almayın! Bu gece 28 kuruş indirim geliyor
Güncelleme:

Üst üste zamlarla 7 TL'yi aşan benzin fiyatında bu gece yarısından geçerli olmak üzere 28 kuruş indirim bekleniyor.

Otomobil sahiplerine müjdeli haber geldi. Uluslararası piyasada benzin fiyatlarındaki düşüş Türkiye'de de pompa fiyatlarına indirim olarak yansıyacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzin litre satış fiyatlarında 28 kuruş indirim yapıldığını açıkladı. Pompa fiyatına yansıyacak indirim, bu geceden itibaren geçerli olacak.

28 kuruşluk indirim sonrası benzinin litresi İstanbul'da 6,98 liradan 6,70 liraya inecek. Ankara ve İzmir'de ise ortalama 7,05 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,77 lira olacak.

MOTORİNE İNDİRİM YOLDA

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, uluslararası piyasalarda benzinin ton fiyatının düşmesi ve dolar/TL'deki gerileme nedeniyle yapılacak indirimin ardından motorine de indirim yolda.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, brent petrol fiyatlarındaki düşüş, uluslararası piyasalarda benzinin ton fiyatının düşmesi ve dolar kurundaki gevşeme nedeniyle yapılacak indirimin ardından motorine de cuma ya da cumartesi gününden geçerli 15-20 kuruş indirim gerçekleşebilir.

Bu otomobiller yakıt cimrisi! İşte en az yakıt tüketen otomobillerBu otomobiller yakıt cimrisi! İşte en az yakıt tüketen otomobiller

Benzine 20 kuruş indirim geldi ama pompaya yarısı yansıyacak!Benzine 20 kuruş indirim geldi ama pompaya yarısı yansıyacak!

Zam'aydın! Benzin ve motorine zam geldiZam'aydın! Benzin ve motorine zam geldi

 

 

Seçiniz...