Total yakıtmatik

Total yakıtmatik
Güncelleme:

Filo sahipleri firmalar için akaryakıt denetimi ve filo yönetim sistemi olan yakıtmatik, yakıt kullanımında büyük kolaylık sağlayan bir sistemdir.

Total istasyonlarının bulunduğu her yerde, araç sahibinin araçtan inmesine gerek kalmadan otomatik bir şekilde yakıt dolumu yapıldığı bir sistemdir. Bu sistem sayesinde araçlara otomatik olarak yakıt dolumu yapılır ve kişinin bunun için ücret, fiş ya da fatura ödemesine gerek kalmaz. Çünkü yakıtmatik istasyonlarına kayıtlı olan araçların bilgileri, araç istasyona giriş yaptığı anda devreye girer. Sistemde kayıtlı olan aracın modeli, hangi yakıtı kullandığı ve kaç km’lik yolda ne kadarlık yakıt harcadığı bilgileri açık bir şekilde yakıtmatik sistemde yer alır. Yakıtmatik sistem sayesinde hem filo sahipleri hem de araç kullananlar büyük bir avantaj elde ederler. Yakıtmatik sistemden yararlanan firmalar, filo araçlarının akaryakıt alımlarını saat, gün, istasyon, bölge ve diğer pek çok unsura göre denetim altına alır. Türkiye çapında her geçen gün artan Total istasyonları sayesinde, yakıtmatik sistemden yararlanmak daha kolay bir hale geliyor.

Total Yakıtmatik Sisteminin Avantajları

Total yakıtmatik siteminin filo sahiplerine sağladığı pek çok avantaj vardır. İlk olarak yakıtmatik filo sahiplerine zaman ve para yönünden tasarruf sağlar. Bazen istasyonlarda yakıt alacak olan araçların aldığı yakıtta hata yapılabilir. Yakıtmatik sistem sayesinde bu tarz hatalara asla müsaade edilmez çünkü hangi aracın hangi yakıtı kullanması gerektiği sistemde kayıtlıdır. Dolayısı ile bu sistem sayesinde filo ve yakıt yönetimi çok daha kolay bir hal alır. Bir başka avantajı ise yakıt dolumu gerçekleştikten sonra fatura ya da ücret ödemesi için beklenen süreyi ortadan kaldırır. Yakıt ödemesi direk olarak filo sahibine otomatik fatura yöntemi ile iletildiği için, sürücülerin beklemesine gerek kalmadan bir an önce yollarına devam etmelerini sağlar. Muhasebede birikmiş faturalar ile uğraşma derdi ortadan kalkar ve faturalar tek bir noktadan alınıp yine tek bir noktaya ödeme yapılır. Bunların yanı sıra sistemde kayıtlı olan araçların giriş çıkışları, ne kadar km yaptıkları, ne kadar yakıt harcadıkları bilgileri daima kontrol altında tutulur ve bu sayede ürünlerin yanlış depoya girme ihtimali ortadan kalkar.

Etiketler advertorial