Erdoğan golf arabasına bindi

Erdoğan golf arabasına bindi

G-20 için Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı Najib Razak ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi öncesinde, ikili görüşmelerine zirvenin yapılacağı Regnum Otel'de başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda G20 Liderler Zirvesi'ne Türkiye'nin davetlisi olarak katılan Malezya'nın Başbakanı Rezak'ı kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1 saat sürdü.

SADECE GÜVENLİ BÖLGEDE 12 BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ!

Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada Rezak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a zirvenin güvenliği için kaç kişinin görev yaptığını sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da sadece güvenli bölgede 12 bin güvenlik görevlisinin çalıştığını ifade etti.

cumhurbaskani-erdogan-necip-tun-abdurrezzak-7875128_1211_m.jpg

ERDOĞAN VİLLAYA "BUGGY" İLE GELDİ, DİREKSİYONDA BİNALİ YILDIRIM VARDI

Erdoğan, kabulün yapılacağı Türk heyetine tahsis edilen villaya AK Parti İzmir MilletvekiliBinali Yıldırım'ın kullandığı "buggy" olarak adlandırılan golf arabasıyla geldi.

Görüşmeye, AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın da katıldı.

cumhurbaskani-erdogan-necip-tun-abdurrezzak-7875128_5781_m.jpg

İSTANBUL'DA G20 PROTESTOLARI

Antalya'da yapılacak G20 Zirvesini protesto etmek isteyen bir grup, AlmanyaBaşkonsolosluğu önünde pankart açıp slogan attı. Polisin müdahale ettiği eylemciler kaçarak uzaklaştı. Bir süre sonra İngiltere Başkonsolosluğu önünde bir araya gelen 7 eylemci, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.