Piyasalarda ''çokomelli'' sabah: Dolar, Euro ve Altın zirveye tutundu

Piyasalarda ''çokomelli'' sabah: Dolar, Euro ve Altın zirveye tutundu
Güncelleme:

Koronavirüs pandemisinde, aşı çalışmalarına ilişkin gelen olumlu haber akışına rağmen piyasalarda yükseliş sürüyor. Dolar/TL 7,33 seviyesinde, Euro ise 8,65 TL'den işlem görürken altının gramı da 454,85 TL.

Yurt içinde ise dolar/TL ve euro/TL, son 2 gündür yaşadığı düşüşün ardından dün sabah sakin bir başlangıç yapmıştı.

Piyasaların açılmasıyla yönünü yukarıya çeviren dolar/TL 7,32'in üzerine çıkarken euro/TL 8,66'ye doğru hareketlendi.

Öte yandan, ABD borsalarında, S&P 500 endeksi son yedi günlük yükselişinin ardından şubatta gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti.

Güvenli liman altın fiyatlarındaki sert dalgalanmalar devam ediyor.

Altın fiyatları, dün Rusya'nın aşıyı tescillediğini açıklamasının ardından yaşanan satışlarla sert bir şekilde geriledi.

Geçen hafta rekor üstüne rekor tazeleyen gram altın, 454 lira seviyelerinde yer alıyor.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 745 lira, Cumhuriyet altını 3.036 liradan satılıyor.

Altın fiyatları düşer mi?

Yatırım amacıyla altın almayı tercih eden vatandaşlar altın düşer mi konusunda araştırmalar yaparak bilgi almaya çalışıyor. En değerli madenler arasında yer alan altını en özel günlerinde de hediye olarak kabul eden düğün sahipleri tam tersi araştırmalar yaparak, altın düşer mi sorusunun cevabını arıyor. Yatırımcısının da alıcısının da ayrı ayrı merak etti altın da son durum. Uzmanlar bu dönemde altına yatırım yapılmasını riskli bularak küresel bir salgın krizi olduğunu ve altında yatırım yapmanın çok riskli olduğunu savunuyor.

Bakan Albayrak ''burası çokomelli'' dedi sosyal medya karıştı!Bakan Albayrak ''burası çokomelli'' dedi sosyal medya karıştı!

Bakan Albayrak'tan Ahmet Hakan'a: ''Dolarla mı maaş alıyorsunuz ?''Bakan Albayrak'tan Ahmet Hakan'a: ''Dolarla mı maaş alıyorsunuz ?''

Seçiniz...