Gerçek Outlet Günleri Çılgınlığı Başlıyor

Gerçek Outlet Günleri Çılgınlığı Başlıyor

Türk kuyumculuk sektörüne hareket kazandıracak dev bir organizasyona start veriliyor. 12-16 Aralık 2012 tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez pırlanta, altın, gümüş ve saat temalı Outlet Günleri başlayacak.

- Türk kuyumculuk sektörüne hareket kazandıracak dev bir organizasyona start veriliyor. 12-16 Aralık 2012 tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez pırlanta, altın, gümüş ve saat temalı Outlet Günleri başlayacak.

Gerçek Outlet Günleri etkinliğine, altın ve pırlantada AB Jewellery, Altıntaç Kuyumculuk, Altıntaşlar Kuyumculuk, Aras Kuyumculuk, Bacelli Diamond, Bolis Diamond-Pırlanta, Borsa Gold-Kapalıçarşı, Burag Jewellery, Büşra Pırlanta, Cemcem Mücevherat, Cemil Elmas, Cevherun 24K, Euro Diamond by Montür İş, Falez Kuyumculuk, Fiore Doro, Franco Fontana, Gülaylar Group, Diamond Line, Harem Kuyumculuk, Hemera Pırlanta, Kozan Mücevherat, Lavin Diamond, Lial Pırlanta, Melike Kuyumculuk, Meri Antik Jewellery, Miran Kalustyan, Regold, Roz Diamond, Scent Air, Ser Diamond, Seyrekoğlu Kuyumculuk, Stef Kuyumculuk, Sümela Gümüş - Kazaziye, Şanor Jewellery, Tekvin Pırlanta ve Valentine Diamond gibi çok sayıda firmanın yanı sıra, gümüşte Ravza, Dizayn Takı by Aydın Can, Else Silver saatte Polat Zaman Aletleri firmasının dev markaları Saint Honore, Lancaster, Jorg Gray, Roccobarocco, D'Factory, Kolber, Westar ve Murat Saat firmasının dünyaca ünlü markası Ed hardy ile nihai tüketiciyi ‘’Outlet Günleri’’ başlığı altında bulunabilecek.

Böyle bir organizasyon Türkiye’de daha önce gerçekleşmediği için, nihai tüketicinin üretici ve toptancı firmalar ile ilk büyük buluşması olacak. Yılbaşı öncesi en değerli mücevherler, uygun fiyatlara alınabilecek. Evlenme teklif etmeden önce uygun fiyatlarla pırlanta seçenekleri görülebilecek. Sektörün en büyük firmaları ile bir araya gelip, imalatçısından direkt olarak, toptan fiyatına mücevher satın alınabilecek ve tek tek mağaza gezmeden, tüm firmalar tek bir çatı altında bulunabilecek.

Kaynak: DHA