Girişimciler arasında yeni trend Çiğ Köfte bayisi açmak !

Girişimciler arasında yeni trend Çiğ Köfte bayisi açmak !
Güncelleme:

Türkiye franchising pazarı büyümeye devam ediyor.

Pazara yeni yabancı oyuncular giriyor. Yerel markalar ulusal pazara çıkıyor. Ulusal markalar yurtdışına açılıyor. Bayilik almak hayatınızı değiştirecek bir deneyim yaşamanıza sebep olabilir. Kendi işinizin patronu olma ve iş kurma hayallerinize kavuşmanıza etken olabilecek pek çok sebep vardır.

Kendi işinizin patronu olun!

Franchise alan, kendi işinin patronu olmakta, sadece kendisi için çalışmaktadır. Bunun sağladığı maddi avantajın ötesinde, getirdiği motivasyon sistemin motorunu oluşturmaktadır. İş sahibi, yatırım yaptığından, işin her aşamasıyla ilgilenmekte, paranın kaynağı olan müşterilere daha yakından eğilmekte, her türlü verimsizliği gidermeğe çalışmakta, gerekirse uzun saatler çalışmaktadır.

Denenmiş, kanıtlanmış iş olması tercih nedeni!

Franchise alan, giriştiği işin geleceği konusunda endişe taşımamaktadır. Önceden başka ve benzer pazarlarda denenmiş, başarılı olduğu, tüketiciler tarafından tutulduğu, fiyatının kabul gördüğü kanıtlanmış bir işe girişmektedir.

Tanınmış markanın temsilcisi olma avantajı!

Satılan ürün veya hizmetin potansiyel müşteriler tarafından derhal farkedilmesi, hatırlanması, tercih edilmesi, marka sayesinde olmaktadır. Kendi adıyla iş yapan bir küçük işletmecinin yıllar içinde ancak yakın çevresinde sağlayabileceği etki, franchise işletmelerde tabela asıldığı gün sağlanmaktadır.

Elazığlı Ahmet Usta günde 2.5 ton çiğ köfte üretiyor!

Günlük 2.5 ton çiğköfte üretilen Elazığlı Ahmet Çiğköfteci Ahmet Usta tesislerinde, çiğköfte, vakumlu poşetlerde paketlenerek menünün içerisindeki diğer malzemeler; yeşillik, içli köfte ve tatlı ile günlük olarak şubelere dağıtılıyor.

Bayilik için geç kalmayın!

1997 yılında ticari hayatına başlayan Elazığlı Çiğköfteci Türkiye’nin ilk Çiğköfte markası olduğunu belirten Elazığlı Çiğköfteci Genel Müdürü Fatih Arslan “bizim çiğköftemiz çok özeldir. Hala 20 yıldır tüm üretim Ahmet Usta tarafından yapılmaktadır.  Bu da sistematik bir kaliteyi ve ürün devamlılığını beraberinde getiriyor. Biz şimdiye kadar bayilik vermiyorduk. Fakat bu yıl bizim 20. yılımız, gerek pazarın büyüklüğü, gerek kaliteli ve gerçek çiğköfte lezzetini yemeyi herkesin hakettiğini düşündüğümüz için bu yıl içinde çok özel seçeneklerle bayilikler verilecektir. 20. yılımıza özel herhangi bir bayilik bedeli yok ve Bayilere açılışta vereceğimiz ücretsiz ürün destekleriyle Yaklaşık 3 ay gibi bir zaman diliminde yatırım maliyetlerini amorti etmeleri amaçlanmaktadır.  Bayilik konseptlerimiz çeşitlidir.  Avm kiosk konsepti, corner şube ve büyük konsept şubeler.  Bunu yatırımcımızla birlikte dükkan yerine göre karar veriyoruz. Personel eğitimi v.b konularda bayilerimize her zaman destek veriyoruz. Bayiler ürün temini gibi problemlerle karşılaşmıyor. Bayiler sadece “Çiğköfteci “ değil güvenilir ve prestijli bir marka katma değerini yanlarına alarak ticaret hayatlarına başlayacaklardır. Bu da ticarette başarıyı getirecektir. Elazığlı Çiğköfteci Ahmet Usta  bugün 20 şubesinde hizmet veriyor”  dedi.