Günde sadece 4 saat çalışıp, 6 bin TL kazanıyorlar !

Günde sadece 4 saat çalışıp, 6 bin TL kazanıyorlar !
Güncelleme:

İstanbul'un "sokak kahvaltıcıları"nın aylık kazancı duyanları şaşırtıyor. Sadece çalışanların işe gidiş saatlerinde çalışan sokak kahvaltıcılarının aylık geliri 6 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

İstanbul'un sokak atıştırmalıkları arasında öyle bir lezzet var ki açık ara şampiyonluğa oynuyor. İşe yetişmeye çalıştığımız saatlerin vazgeçilmezi seyyar kahvaltıcıların aylık geliri 6 bin lirayı buluyor. Birçoğu, lüks kafelerde 50 liralık serpme kahvaltılara meydan okuyor. Sabah 6'da başlayan mesaileri, bizlerin işe başladığı saatlerde bitiyor.

4 SAATLİK MESAİDE CİRO TAMAM

Piyasası, 50 lirayı bulan serpme kahvaltılara, Pazar günü Bebek sahilindeki son moda brunch’lara adeta meydan okuyor. Hem de aylık 6 bin lirayı bulan kazançlarıyla. 50 kuruş veya 1 liradan aldığınız börek veya poğaçanın günlük getirisi 200 lirayı aşarken, ekmek arası bol malzemeli 5 liralık sandviçler, günde 300 liradan fazla para bırakıyor. Bazıları belediyeye 650 lira işgaliye öderken; bazıları malumunuz seyyar kaçaklardan. Çoğunun mesaisi sabah saat 6 gibi metro çıkışı ve otobüs durakları gibi stratejik yerleri tutarak başlıyor ve 10'da bitiyor.

Yeni Şafak