Hidayet Türkoğlu Kaşıbeyaz'la ortak oldu

Hidayet Türkoğlu Kaşıbeyaz'la ortak oldu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, ünlü restoran zinciri Kaşıbeyaz'la ortak oldu.

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu restoran yatırımlarına devam ederken spor salonu alanında da büyüme kararı aldı. 1974'ten bu yana Güneydoğu mutfağından lezzetler sunan şirket İstanbul ve Ankara'da 6 şubeyle hizmet veriyor. Öte yandan 10 milyon lira yatırımla ilk spor salonu ‘Code'yi Florya'da mayıs ayında devreye soktuklarını belirten Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat Kaşıbeyaz, Türkiye genelinde yeni spor salonları açacaklarını dile getirdi.

ORTAĞI HİDAYET TÜRKOĞLU

Hürriyet Gazetesi’nden Gülistan Alagöz’ün haberine göre; Suat Kaşıbeyaz, ‘Code' markalı spor salonlarında ortaklarının milli basketbolcu ve Cumhurbaşkanı başdanışmanı Hidayet Türkoğlu olduğunu dile getirdi. 2017 sonuna kadar biri Beşiktaş ve çevresinde diğer Anadolu yakasında olmak üzere 2 spor salonu daha planladıklarını belirten Suat Kaşıbeyaz, “İstanbul dışında yatırım yapacağımız öncelik illler Ankara, İzmir, Adana ve Bursa olacak” dedi. Kaşıbeyaz her bir spor salonu için ortalama 8-12 milyon TL yatırım öngördüklerini dile getirdi.

Kaşıbeyaz, İstanbul Anadolu yakasındaki ilk şubesini açmaya hazırlanıyor. Suat Kaşıbeyaz, Ziylan Grubu'nun Ataşehir'de hayata geçirdiği gastronomi, eğlence ve külter merkezi Watergarden'da yer alacaklarını ifade etti. Eylülde kapılarını açacak şubeleri için 15 milyon TL yatırım yaptıklarını dile getiren Kaşıbeyaz, “Anadolu yakasından uzun süredir yoğun talep alıyorduk. Yeme içme odaklı bir yatırım olduğu için burayı tercih ettik. Ataşehir Kaşıbeyaz 2 bin metrekare alanda 600 kişiye hizmet verecek” dedi. Altı şubesinde toplam 5 bin 300 kişiye hizmet veren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nda yıllık 265 ton et ve 23 ton Antep fıstığı tüketilirken yılda 95 ton da baklava satılıyor.

4 BİN METREKARE ALANDA HİZMET

Mayıs ayında açılan ilk spor salonları ‘Code'un 4 bin metrekare alan üzerinde hizmet verdiğini söyleyen Suat Kaşıbeyaz, “Code konseptinde “Food Code”, “Kids Code”, “Body Code” gibi özel alanlar bulunuyor. Çocuklar için özel olarak hazırlanan Kids Code, Amerikalı ünlü eğitmen Hanshi Teddy Wilson liderliğinde Aikido eğitimleri veriyor” diye konuştu. Suat Kaşıbeyaz Code spor salonlarında klasik üyeliğin yanı sıra yetişkinler için de kişiye özel danışmanlık verildiğini söyledi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NA ÖZEL MİSAFİR ODASI

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu İstanbul dışındaki ilk şubesini Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde açtı. 15 milyon TL'lik yatırımla Atatürk Orman Çiftliği'nin içinde yer alan Merkez Lokantası'nın yenilenmesi ile hayata geçirilen Kaşıbeyaz Ankara'da 8 adet 18 kişilik özel loca, 120 kişi kapasiteli 3 VIP salon ve sadece cumhurbaşkanlığının özel misafirlerine hizmet verecek 30 kişilik özel bir oda yer alıyor. İstanbul dışındaki ilk şube için Ankara'yı seçtiklerini söyleyen Kaşıbeyaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Kaşıbeyaz, “Atatürk Orman Çiftliği içinde yer alan Merkez Lokantası'nın tarihi dokusunu bozmadan yenileyerek Ankara'ya yakışır bir restorant haline getirdik. 750 açık, 750 kapalı olmak üzere toplamda bin 500 kişilik kapasiteye sahip” dedi.

Hürriyet