Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun (Mahmutbey-Odayeri Bağlantı yolu) Mahmutbey Batı Kavşağı-İkitelli-Alibeyköy mevkisinde TEİAŞ'a bağlı iletim hatları tesis çalışmaları nedeniyle 1. aşamada bu gece 01.00-05.30 saatleri arasında Avrupa Otoyolu, Mahmutbey Batı Girişi, en güneydeki kol hariç taş ocağı yolları ve Mahmutbey Batı çıkışı kolları, her tel çekimi sırasında 20'şer dakika olmak üzere aralıklarla trafiğe kapatılacak.

İzmir Otoyolu Bayraklı Kavşağı-D-300 (Ankara Caddesi'nden)-İzmir Çevre Yolu Karşıyaka-Çanakkale yönüne bağlantı kolunda derz onarımı çalışmaları nedeniyle 14 Nisan Perşembe gününe kadar yol trafiğe kapatılacağından, sürücülerin, alternatif güzergahları kullanmaları gerekiyor.

İstanbul-Bolu-Ankara yolunun 35-38. kilometrelerinde (Boludağı geçişi) üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten (İstanbul-Ankara) iki yönlü olarak sağlanıyor.