Limon zam şampiyonu oldu!

Limon zam şampiyonu oldu!
Güncelleme:

C vitamini deposu limonun fiyatı semt pazarlarında zam şampiyonu oldu. Limonun kilogram fiyatı 6 TL'den 10 TL'ye kadar yükseldi.

Yaz aylarının gelmesi ile beraber vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği semt pazarı tezgahlarında, kilo fiyatı 6 TL'den 10 TL'ye çıkan limon zam rekortmeni oldu.

"FİYATLARIMIZ MARKETE ORANLA ÇOK NORMAL"
Pazar fiyatlarında kışın artışların normal olduğunu söyleyen Pazarcı Metin Oruç, "Pazar fiyatlarında her sene olduğu gibi kurbandan sonra biraz düşüş oluyor. Her zaman düşüş var ama kışın biraz yükseliyor fiyatlar. Yazın çok uygun. Sebzeler bahçeden çıktığı için, salatalık 2 TL, domates 2 TL, biber 3 - 4 TL arasında değişiyor, patlıcan 2 TL, fiyatlarımız markete oranla çok normal. Müşterilerden bazen kızan oluyor ama genel olarak müşterinin durumu iyi. Biz iyi olursak müşteride iyi oluyor ama genel olarak alttan alan biz oluyoruz" dedi.

"MÜŞTERİLER 1 KİLO ALIYORSA YARIM KİLOYA DÜŞÜRDÜLER"
Pazarcı Mehmet Orhan ise, "Satışlarımız şu anda düşük ama buna da şükür. Müşterilerimiz de gelmeye devam ediyor. Şu anda zam şampiyon limon, 6 - 7 TL idi bir anda 10 TL oldu. Müşteriler 1 kilo alıyorsa yarım kiloya düşürdüler. Şu sıralar taze limon çıkmadığı için eldeki limonlar pahalandı. Ürünlerimiz güzel. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile gelip alabilirler" ifadelerini kullandı.

Etiketler zam limon semt pazarı