Merkez Bankası rezervleri rekor tazeledi

Merkez Bankası rezervleri rekor tazeledi
Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık rezerv bir önceki haftaya göre 998 milyon dolar artarak 157 milyar 390 milyon dolara çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık rezerv oranlarını açıkladı. 

TCMB verilerine göre Merkez'in toplam rezervleri geçtiğimiz hafta 156 milyar 392 milyon dolardan 157 milyar 390 milyon dolara yükseldi. Böylelikle rezervler üst üste iki hafta rekor kırmış oldu.

İlgili dönemde altın rezervleri 62 milyar 283 milyon 30 bin dolardan 63 milyar 566 milyon dolara yükselirken, döviz rezervleri ise 94 milyar 108 milyon 880 bin dolardan 93 milyar 824 milyon dolara geriledi.

Ayrıca, TCMB'nin net uluslararası döviz rezervleri 54,12 milyar dolar seviyesine ulaşarak, bir önceki 51,78 milyar dolarlık seviyeden artış kaydetti.

Alkolmetreyi üflemeyi reddetti, aracını bırakıp, bavulunu alıp çekip gitti... Alkolmetreyi üflemeyi reddetti, aracını bırakıp, bavulunu alıp çekip gitti... Survivor adasında Çılgın Sedat ile kavga eden Adem Kılıçcı'nın cezası belli oldu Survivor adasında Çılgın Sedat ile kavga eden Adem Kılıçcı'nın cezası belli oldu Beşiktaş'tan bir ''genç transfer'' daha! Geleceğin yıldızı İstanbul'da Beşiktaş'tan bir ''genç transfer'' daha! Geleceğin yıldızı İstanbul'da İşte karşınızda Türkiye'nin insansı akademisyen robotu Maya... İşte karşınızda Türkiye'nin insansı akademisyen robotu Maya... 67 yaşındaki vatandaşı evinde fareler yemiş! 67 yaşındaki vatandaşı evinde fareler yemiş! Kar yağışı şiddetini arttırıyor: İstanbul'da da okullar tatil edildi! Kar yağışı şiddetini arttırıyor: İstanbul'da da okullar tatil edildi! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu yeniden Behzat Ç. oldu Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu yeniden Behzat Ç. oldu Artık 1 Cumhuriyet altını asgari ücretten pahalı! Artık 1 Cumhuriyet altını asgari ücretten pahalı! Sahte kanser ilacı imal eden çete çökertildi: Onbinlerce sahte ilaç ele geçirildi! Sahte kanser ilacı imal eden çete çökertildi: Onbinlerce sahte ilaç ele geçirildi! Galatasaray'dan ara transferde bir imza daha! Yıldız ism imzayı attı Galatasaray'dan ara transferde bir imza daha! Yıldız ism imzayı attı
Fabrika alev topuna döndü; yangın geceyi gündüze çevirdi! Fabrika alev topuna döndü; yangın geceyi gündüze çevirdi! Cep telefonu bataryaları mahalleyi savaş yerine çevirdi! Cep telefonu bataryaları mahalleyi savaş yerine çevirdi! CHP'nin belediyelere operasyonlar için tepkisi çok ağır oldu: ''Bir sandıklık iktidarları kaldı'' CHP'nin belediyelere operasyonlar için tepkisi çok ağır oldu: ''Bir sandıklık iktidarları kaldı'' Güneydoğu'de devasa bir tarihi yarık keşfedildi! Güneydoğu'de devasa bir tarihi yarık keşfedildi! Müjde! Trafik canavarlarına hapis yolu gözüktü! Müjde! Trafik canavarlarına hapis yolu gözüktü! Ege'deki deprem fırtınasındaki en büyük deprem kaydedildi! Ege'deki deprem fırtınasındaki en büyük deprem kaydedildi! Cübbeliden Diyanet'e ''şirktir'' eleştirisi: ''O yazıyı kaldırın!'' Cübbeliden Diyanet'e ''şirktir'' eleştirisi: ''O yazıyı kaldırın!'' İstanbul'un 9 ilçe belediyesinde belediye Başkan Yardımcıları gözaltında! İstanbul'un 9 ilçe belediyesinde belediye Başkan Yardımcıları gözaltında! Beton ormanı İstanbul'un bazı noktalarına kış geldi! Megakentin bir kısmı bembeyaz! Beton ormanı İstanbul'un bazı noktalarına kış geldi! Megakentin bir kısmı bembeyaz! Hava sıcaklıkları daha da düşüyor: Pek çok şehrimiz karlar altında kalacak! Hava sıcaklıkları daha da düşüyor: Pek çok şehrimiz karlar altında kalacak!