Olay TV'de flaş gelişme !

Olay TV'de flaş gelişme !
Güncelleme:

Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışı ile ilgili ihale sürüci uzatıldı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sifaş Makineleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı. Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışında ise ihale sürecini uzattı.

Resmi Gazete'nin 14 haziran tarihli sayısında yer alan iki ayrı ihale ilanına göre, Sifaş Sentetik İplik Fabrikaları A.Ş. İ.F.K. İplik Konfeksiyon A.Ş. ile N.F.K. Tekstil A.Ş.'den haczedilen Sifaş Makineleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 15 milyon TL muhammen bedel üzerinden satılmak üzere ihale edilecek.

TESİS ZİYARET EDİLEBİLİR

İşletmenin ihalesi İhale 30 Haziran'da yapılacak. Teklifler, 29 Haziran'a TMSF'ye iletilebilecek. İstekliler, gizlilik taahhütnamesi imzalayarak 15 Haziran ile 29 Haziran arasında tesisi ziyaret edebilecekler.
Doğrudan veya dolaylı olarak yönetim, denetim veya kontrolü aynı gruba ait olan birden fazla tüzel kişi veya birden fazla gerçek kişi bir grup adına ihale sürecine doğrudan veya dolaylı olarak katılamayacaklar.

OLAY MEDYA İHALE SÜRECİ UZATILDI

Aynı gazetede yer alan diğer bir TMSF ilanına göre, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihale takviminde, ihale tarihi 16 Haziran'dan 15 Eylül'e, son teklif verme tarihi ise 15 Haziran'dan 14 Eylül'e ertelendi.
İhale kapsamında, tesis ziyareti kapanış tarihi 12 Haziran'dan 11 Eylül'e, yapılması halinde pazarlık tarihi de 19 Haziran'dan 18 Eylül'e uzatıldı.