Philips Avent'in "Anneler Konuşuyor" Projesinde İlk Adım Atıldı

Philips Avent'in "Anneler Konuşuyor" Projesinde İlk Adım Atıldı

Philips Avent'in annelerin seslerini duyurmak için hayata geçirdiği, hikayeleri ile ilham veren annelerin bir araya geldiği "Anneler Konuşuyor" projesinin ilk adımı Bahçeşehir Üniversitesi'nde atıldı

İSTANBUL (AA) - Philips Avent'in annelerin seslerini duyurmak için hayata geçirdiği "Anneler Konuşuyor" projesinde ilk adım atıldı. Hikayeleri ile ilham veren anneler Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşen etkinlikte bir araya geldi.

Philips'ten konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, oyuncu Ceyda Düvenci'nin moderatörlüğünde düzenlenen "Anneler Konuşuyor" etkinliğine alerjik anne Özlem Ceylan, bekar anne Nur Hanım, engelsiz anne Gülden Atay, İrem Güzey, Özge Lokmanhekim, Sezen Çiğdem ve Aslı Örs konuşmacı olarak katıldı.

Katılımcıların annelik deneyimlerini paylaştığı toplantıda, uzman psikolog Pınar Mermer ve yoga hocası Zeynep Gözübüyük de anneler ve anne adayları için faydalı bilgiler aktardı.

Etkinlikte konuşan Philips Türkiye Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu, annelerin Philips Avent'in her zaman ilham kaynağı olduğunu belirterek, "Biz de bu kapsamda yeni projemiz 'Anneler Konuşuyor' ile bizi her zaman bilgi ve birikimleri ile destekleyen annelerimizin seslerini duyurmayı ve deneyimlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak bir platform oluşturmayı arzuluyoruz" ifadesini kullandı.

Elmasoğlu, "Amacımız, gerek etkinliğimize katılan annelerin ve anne adaylarının gerekse dijital mecralardan bizi takip eden annelerimizin, uzmanların ve diğer katılımcıların deneyimlerinden faydalanmalarına imkan tanınmak; annelik ve bebek bakımı konusunda ülke çapında bir farkındalık oluşturmak" değerlendirmesinde bulundu.

Katılımcı anneler böyle bir projeden duydukları memnuniyeti dile getirirken, çocuğunu daha iyi yetiştirmek isteyenlerin annelerin kendisine iyi bakmasının, kendisini iyi hissetmesinin ve her şeyi başarabilecek gücü kendisinde bulması gerektiğinin önemine değindi.

Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen, aynı zamanda anne de olan oyuncu Ceyda Düvenci ise tüm annelerin her zaman çocukları için ellerinden gelenin en iyisini yapmayı arzu ettiğini kaydetti.

Düvenci, "Bugün burada bir araya gelen benim gibi birçok annenin de amacı çocuklarına daha iyi bir hayat sunabilmek. Philips Avent'in hayata geçirdiği keyifli, önemli ve eğitici bir projenin içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Umudumuz, tüm annelere sesimizi duyurabilmek ve tek bir paydada; annelik çatısı altında buluşabilmek" ifadelerini kullandı.

Farklı alanlardaki deneyimlerin paylaşıldığı "Anneler Konuşuyor" etkinliğinin videoları, Philips Avent'in Youtube kanalından da takip edilebiliyor.