AtlasJet’in %45’i satıldı!

AtlasJet’in %45’i satıldı!
Güncelleme:

Vural Oger, Atlasjet’teki %45’lik hissesini ETS’ye devretti!

Atlasjet'teki hissesini ETS Tur'a devreden Vural Öger, 'Yılda 1.4 milyon yolcu taşıyoruz. Tüm havayolu şirketlerine eşit durmak bizim için stratejik önemde' dedi

Öger Tur, Atlasjet'teki yüzde 45 hissesini ETS Tur'a devretti. Devirden sonra, Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Murat Ersoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve CEO'luğa Tuncay Doğaner geldi.

Şirket ortaklığı; yüzde 10 Tuncay Doğaner, yüzde 45 ETS, yüzde 45 Murat Ersoy ve Mehmet Ersoy olarak yeniden yapılandırıldı.

Öger Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, yaptığı açıklamada, "Yılda 1.4 milyon yolcu taşıyan bir tur operatörü olarak 9 değişik havayolu şirketiyle çalışıyoruz. Bu kapasitede yolcu taşıyan bir şirket olarak, beraber çalıştığımız tüm havayolu şirketlerine eşit uzaklıkta durmak bizim için stratejik bir önem kazanıyor. Atlasjet'le olan çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

'Yatırımlara devam'
Satıştan elde edilen geliri açıklamayan Öger, turizm yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, "Bundan sonra da Türk turizminin gelişmesi için çalışmalarımızı aynı heyecanla sürdüreceğiz. Hedefimiz, daha çok turist getirerek ülkemizin ve sektörümüzün gelişimine sağladığımız katkıyı arttırarak devam ettirmek" dedi.

'Seferler artacak'
Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Doğaner ise turizm ve havacılık dünyasındaki son makro gelişmelere paralel olarak Atlasjet'in büyümeye devam edeceğini belirtti.

Doğaner, "Atlas Jet olarak iç ve dış hatlarda tarifeli sefer sayısını yüzde 75 - 80'e çıkarmaya, orta vadede ise charter taşımacılığından çekilmeye karar verdik" dedi.

Atlasjet'ten cep telefonlarına anında bilgi
Atlasjet, kötü hava koşulları nedeniyle yaşanan sorunlara çözüm getirmek için iptal veya gecikme bilgilerini, yolcularının cep telefonlarına mesaj göndererek bildirecek.

Yapılan açıklamada, bu uygulama ile yolcuların, uçakları kalkamayacaksa, anında bilgi alıp uzun süren beklemelerden kurtulmuş olacağı belirtildi.

Ayrıca e - ticket uygulaması ile biletsiz uçan Atlasjet yolcuları, 7 gün 24 saat çağrı merkezini arayarak, biletlerini cep telefonuna gelen kısa mesaj ile anında alabilecekler.

Milliyet
Nur DAŞAR