Bankacılık ve ödemelerde biyometri semineri İstanbul’da!

Bankacılık ve ödemelerde biyometri semineri İstanbul’da!
Güncelleme:

Avrupa Biyometri Birliği (European Association of Biometrics – EAB), 25 Mayıs 2016’da "Bankacılık ve Ödemelerde Biyometri" seminerlerinin 5.'sini İstanbul'da düzenliyor.

Geçtiğimiz senelerde Avrupa Biyometri Birliği (EAB)’nin organize ettiği biyometrik sistemlerin bankacılık sektöründe kullanılmasına yönelik toplantılar Londra, Amsterdam ve Frankfurt’ta gerçekleşmişti. Düzenlenen toplantılarda bankacılık ve ödeme sistemlerinde operasyonel verimliliğin arttırılması, sahteciliğin önlenmesi için uygulanabilir yüksek güvenlik önlemleri ve siber güvenliğin sağlanması konusunda önemli sunumlar yapılmıştı.

5.’si İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te düzenlenecek seminerde önde gelen biyometrik firmalardan ve çözüm sağlayıcılardan oluşan, ve çoğunluğunun yurt dışında katıldığı konuşmacılar, rahat ve güvenli kimlik doğrulama için biyometri kullanımı hakkında katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktaracak. Önceki seminerlerde ana sponsor olarak yer alan ÖLÇSAN, İstanbul’da gerçekleşecek olarak 5. toplantıda da yer alarak mobil bankacılık ve finansal hizmetlerde güvenli kimlik doğrulama için biyometri konusunda sunum gerçekleştirecek.

Biyometri Araştırma Grubu (Biometrics Research Group)'na göre finans hizmetleri sektörü dünya çapında biyometri teknolojisi için birincil son kullanıcı pazarı olarak ortaya çıkmıştır. Bir gün sürecek olan "Bankacılık ve Ödemelerde Biyometri" seminerinde, bu hızlı büyüyen pazarın fırsatları ve eğilimleri ele alınacak. İşlemlerin kullanışlı ve gizliliğe uyumlu bir şekilde nasıl tasarlanabileceği tartışılacak. Ayrıca konuşmacılar, biyometrik teknolojileri ve çözümlerinden en iyi faydalanma yöntemleri hakkında tecrübelerini aktaracak.

Konuşmacılar özellikle mobil bankacılık ve finansal işlemlerde gelişmeler ve uygulamalı incelemeler üzerinde duracak. Buna ek olarak konuşmacılar; süreç akışları, katma değer, sahtekarlığın azaltılması, uygulama stratejileri ve müşteri deneyimi gibi önemli noktalara değinerek iş perspektifinden kendi deneyimlerini paylaşacaklar. Biyometrilerin kişiselleştirme ve konum bağımsız hizmetleri gibi mega trendleri nasıl desteklediği hakkında sunumların da olacağı seminer geniş bir katılımcı kitlesini hedeflemektedir. Finans kurumlarının temsilcilerine giriş ücretsiz olacaktır.

BKM (Bankalararası Kart Merkezi)'nin sponsor olduğu "Bankacılık ve Ödemelerde Biyometri" Semineri, Avrupa'nın biyometri ve kimlik alanında kar amacı gütmeyen tek ve en büyük platformu olan Avrupa Biyometri Birliği (EAB) tarafından organize edilmiştir. Daha fazla bilgi ve kayıt için lütfen tıklayınız.

ÖLÇSAN CAD Teknolojileri A.Ş. hakkında

Ölçsan, seçtiği uzmanlık alanlarında vizyoner bakışı, çözüm odaklı özgün yaklaşımı ve 30 yıllık tecrübesiyle başta fiziksel ve sanal güvenlik olmak üzere, biyometri, akıllı kartlar ve mobil çözümler alanında çözüm üreticisi ve sistem entegratörüdür.

Kuruluşundan bu yana devam ettirdiği Ar-Ge çalışmalarının sonucunda kazanılan tecrübe sayesinde, geniş vizyonu ve uzman kadrosuyla anahtar teslim proje uygulamalarının yanı sıra danışmanlık hizmetleri de vermektedir.  Kendi alanlarında lider küresel iş ortakları ile bilişim teknolojilerinin ve kalitenin temsilcisi Ölçsan, en iyi çözümlerle 30 yılı aşkın süredir sektöre değer katmaktadır.

Etiketler Mobil biyometri