Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesi kazandıracak

Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesi kazandıracak
Güncelleme:

Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesi konut yatırımcılarına daha da kazandıracak.

Uzmanlar İstanbul’u oluşturan 39 ilçe içerisinde en yüksek büyüme hızına sahip bölge olarak yaklaşık 250 konut projesinin yapıldığı Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesini gösteriyor. Her iki bölgede nüfus son 5 yıl içinde %60 oranında artış göstermiş. Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman bölgenin cazip yaşam koşulları sayesinde olağanüstü büyüme hızı ve yeni yapılacak havalimanına yakınlığı nedeniyle önümüzdeki 5 yıl içinde nüfusun 2 katına çıkmasını beklediklerini söylüyor. Adil Yaman, sürekli artan nüfus ile birlikte var olan konutların kira getirilerinin yükseleceğini ve yeni yapılacak konut projelerinin de fiyatlarının bugünle kıyaslanamayacak kadar yüksek olacağını söylüyor.

7.th Avenue büyük ilgi görüyor!

Beylikdüzü’nde yükselen 7. Cadde yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.  8.430 metrekare arsa üzerine kurulu 13 katlı bir blok ve alt katında dükkanlardan oluşmaktadır. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere toplamda 260 adet daire yer almakta, tesisleri, havuzu, sağlık kulübü, basketbol, voleybol  sahaları, tenis kortu ve  çocuk oyun alanı gibi hayatınıza huzur katacak detaylar bulunuyor.

Türk – İngiliz ortaklı uluslararası gayrimenkul devi Universal 21 tarafından satılan projede full eşyalı ve kira garantili olarak yatırımcılara sunulan dairelerde bankasız, kefilsiz, kredisiz olarak firma bünyesinde taksitlendirme de yapılmaktadır. Bu konuda konuşan firmanın yönetici ortağı Adil YAMAN: eşyalı – kira garantili sistemimizle acaba dairemi kiraya verebilecek miyim korkusunu insanların kafalarından sildik dedi. Bölgedeki yaklaşık 400 dairenin kira yönetimlerini yaptıklarını anlatan Adil YAMAN, kiracıların bütün sıkıntılarıyla biz uğraşıyoruz, 7/24 verdiğimiz hizmetlerle ev sahibi olmayı eğlenceli ve karlı bir deneyim haline getiriyoruz dedi. Yeni evlenecek çiftlerin bile eşyalı konsepte büyük ilgi gösterdiklerini anlatan Adil YAMAN, böylece sadece konut kredisi ödeyerek, eşyalar için herhangi bir taksit ödemeden ultra lüks döşenmiş hazır evlere geçebiliyorlar ve müşteriden ziyade geniş ailemize yeni üyeler kazanmış oluyoruz diye ekledi.

Proje yıl sonunda teslim, 1+1 eşyalı hazır daireler 209.000 TL den başlıyor, 2+1 daireler için ise eşyalı olarak 265.000 TL yi gözden çıkartmak gerekiyor. Projenin Beylikdüzü nün merkezinde yer aldığını söyleyen Adil YAMAN, proje bitene kadar en az %30 prim yapacağını belirtiyor. Dar gelirli vatandaşlar için ise özel peşinat ve ödeme koşulları oluşturma konusunda yardımcı olabileceklerini söylerken yapmanız gereken tek şey telefonu kaldırıp bilgi almak diyor.

Ultra lüks yaşam arayanların tercihi: Gölmahal – Batımahal Villaları

Ultra lüks eco-friendly villalar yaklaşık net 430 - 550 m2 olup 2.000 m2 ye kadar özel bahçeleriyle 92.470 m2 yemyeşil arazide yerleşmişlerdir. Enerji tasarrufu sağlayan özel akıllı ev sistemleri, müstakil havuz, çevre dostu tasarımları ile muhteşemdirler. Villalar,24 saat güvenlik ve CCTV ile kontrol edilmekte olup, kulüp evinde Türk hamamı, sauna, fitness, tenis kortu ve diğer bir çok sosyal imkan bulunmaktadır.

Villa projelerine genellikle sanayici iş adamlarının ve Arap ülkelerinden varlıklı müşterilerin ilgi gösterdiklerini belirten firmanın yönetici ortağı Monica Anca, kimi zaman villa dekorasyonlarına harcanılan paraların villaya ödenen ücretler ile yarışabildiğini anlattı ve son müşterimiz sadece bahçe dizaynımız için 800.000 TL kadar bir ödeme yaptı dedi.

Bitmiş villaların 1.4 Milyon USD + KDV, yeni yapılan etapların ise 1.2 – 1-5 Milyon USD + KDV den alıcı bulduğunu ekliyorlar.

Önümüzdeki 1 yılda kanal İstanbul projesi ve yeni köprünün fiyatları hızla yukarı çekeceğini söyleyen Monica anca bu yıl gayrimenkule yatırım yapmak için en doğru zaman dedi.

Universal 21 in projelerini komisyonsuz olarak çok özel koşullarla sattığını belirten Monica Anca, kişiye özel ödeme planları ile bölgede fiyatlar artmadan ev sahibi olabilmeniz için Universal 21 Satış Ofislerimiz ile irtibata geçmenizi tavsiye ediyor.