Florida Türk-Amerikan Ticaret Odası ilk genel kurulu yapıldı!

Florida Türk-Amerikan Ticaret Odası ilk genel kurulu yapıldı!
Güncelleme:

Miami'de iş yapma şansı artık yatırımcılara daha da yaklaşıyor.

Florida Miami'de yaşayan Türk İş Kadınları ve İş adamları bir araya gelerek Florida Türk Amerikan Ticaret Odası'nın ilk genel kurul toplantısına katıldı.

Açılışın sunuculuğunu yapan ünlü sunucu, gazeteci ve Milli yelkenci Handan Güçyılmaz Günay şehitlerimizi anmak için herkesi saygı duruşuna davet etti.

Ardından toplantıya katılan 100 kişi İstiklal Marşı ve Amerikan Marşı'na eşlik etti.

florida-turk-120828bw.jpg

Deneyimli Florida Türk Amerikan Derneği eski başkanlarından ve Florida Türk Evi kurucusu Erkan Nur da destekleri için TC Miami Başkonsolosu Özgür Kıvanç Altan'a, toplantının ev sahipliğini yapan Okan International Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Badak'a, bu büyük buluşmanın mimarı Olimpia Logistic 'in kurucusu ve sahibi Hakan Sayın'a, turizimci ve yatırımcı Sami Kohen'e ve programın sunumunu yaparak büyük beğeni toplayan televizyon sunucusu ve gazeteci Handan Güçyılmaz Günay'a teşekkür edildi.

Toplantı da Florida Türk Ticaret Odasının resmi internet sitesi www.FLTACC.org da tanıtıldı. Soru ve cevap bölümünün ardından genel kurul konuşmaları yapıldı. Üyelik, tüzük ve genel kurul üyeleri için oylamaya geçildi.

Florida Turkish Chamber of Commerse (Florida Türk Ticaret Odası) dünyanın en büyük pazarı Amerika'ya girmek isteyen yatırımcılar kadar Miami'de yatırım yapan iş yeri sahipleri için de çalışacak. Hukuksal ve ticari çözümler kadar yapacağı projelerle de Amerika-Türkiye arasında bir köprü oluşturacak.