Geleneksel Sanatımıza Olan İlgi Gün Geçtikçe Artıyor

Geleneksel Sanatımıza Olan İlgi Gün Geçtikçe Artıyor
Güncelleme:

En güzel örneklerine Osmanlı dönemi eserlerinde rastlanılan gümüş takı, gümüş tektaş yüzük ve aksesuarlar, geleneksel yöntemlerle üretilen telkâri işlemeler, Osmanlı motifleri ve muhteşem işçilikle tamamlanan gümüş tesbihlerle yeniden gündemin ilk sıralarında kendisine yer bulmaya başladı. Özellikle altının hızla değer kazanmasının ardından, hediyelik ve kişisel kullanımda, gerçek ustasının elinde hassas işçilik ve göz nuru işlemelerle birer sanat eserine dönüşen yüzük, bilezik ve tesbihlerde adeta talep patlaması yaşanıyor. Bu sektörde uzun yıllara dayalı tecrübesi ile en moda ürünlerin satışını yapan, zengin ürün portföyünün yanı sıra, en hızlı ve kaliteli hizmeti ile diğer rakiplerinden ayrılan www.gumusdunyasi.com internet sitesi, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile başladığı yolda önemli mesafeler kat etmiş bir alışveriş sitesi.

Sitenin oluşumu kadar, sağladığı hizmetlerle de müşterileri için avantajlı fırsatlar sunması rakiplerinden ayrılmasını sağlayan önemli bir avantaj haline gelmiş. Site içerisinde, konusunda uzman bir satış temsilcisinin tüm sorularınıza, en ince ayrıntısına kadar cevap vermesi ise, internet sitelerinden alışveriş yapan kişilerin yaşadığı, “alışveriş aşamasında yaşanan yalnızlık” sorununa çözüm sunması açısından son derece önemli. Sitede açıklıkla belirtilen bir diğer husus ise, gizlilik ve güvenlik konularına azami özen gösterilmesi. Alışveriş yapan kişilerin haklarını da koruyan mesafeli satış sözleşmesi, İade ve Garanti şartlarının oluşması için yapılması gerekenlerin yer aldığı bölümler ise, son derece açık ve anlaşılır şekilde düzenlenerek, müşterilerin güvenli bir şekilde alışveriş yapmaları sağlanmış. Sitede neredeyse yok yok. Özellikle gümüş setlerin yer aldığı bölümde, tüm bayanların dikkatini çeken, özel bir işçilik gerektiren Rize işi takı setleri de dahil olmak üzere çok zengin bir ürün gamı ile hizmet veriliyor. Site gümüş dünyasında yer alan hemen her ürüne yer vermesinin yanı sıra, altın kolyelere de yer veriyor. Bu kapsamda modern çizgilere sahip kolyelerin albenisi görülmeye değer. 

İnternet sitesi olarak, müşteri memnuniyeti konusunda taviz vermeyen uygulamaları ile müşterilerine avantajlar sunmayı gelenek haline getiren firma, kredi kartı ile taksitli alışverişin yanı sıra, neden belirtmeksizin 7 gün içerisinde ürünün iadesi gibi avantajlarıyla da rakiplerinden bir adım önde. Belli dönemlerde gerçekleştirdiği promosyon kampanyaları ile takipçilerine avantajlar sağlayan sitenin bu dönemde gerçekleştirdiği kampanya ile 150 TL ve üzeri alışverişte kolye ya da tek taş yüzük hediye etmesi ise, taleplerin artmasına yol açmış durumda. Özellikle alyans ve gümüş yüzük çeşitleri birbirinden şık modeller  ilgi görmektedir. Siz de kendinize ve sevdiklerinize uygun bir hediye arıyorsanız, gümüş dünyasında kısa bir gezintiye çıkabilirsiniz.