Karton Bardak Üreticisi Accas Ambalaj

Karton Bardak Üreticisi Accas Ambalaj
Güncelleme:

Müşteri kalitesi ve yaklaşımı nedeniyle sıklıkla tercih edilen Accas Ambalaj, karton bardak üretiminde kaliteyi ve hijyeni bir arada tutuyor.

Müşteri kalitesi ve yaklaşımı nedeniyle sıklıkla tercih edilen Accas Ambalaj, karton bardak üretiminde kaliteyi ve hijyeni bir arada tutuyor. Aynı zamanda müşterilerine fiyatlar konusunda da uygun seçenekli alternatifler sunuyor.

Farklı baskı seçenekleri ve farklı ozlarda olmak üzere karton bardak, baskılı karton bardak ve kağıt bardak üretimi yapan firmamız tarafından üretilen ürünler, hem soğuk hem de sıcak içecekler için uygundur. Üretimde kullanılan kalite standartlarımızı ise almış olduğumuz kalite belgeleri ile tescil etmiş durumdayız.

Pratik kullanım sebebiyle hızla artan bir kullanım alanına sahip olan karton bardaklar, uygun fiyatı, kullanım kolaylığı ve hijyenik avantajları sebebiyle de tercih ediliyor. Kullanılmış olduğu alan ise direkt olarak insan sağlığıyla ilgili olduğu için, bardak fiyatlarının ucuzlatılması konusunda da kaliteden asla taviz vermiyoruz.

Tarafımızdan üretilen bütün karton bardaklar aynı zamanda su sebillerinde de kullanıma uygundur. Ürettiğimiz tüm bardak çeşitleri tam otomatlarda çalışır.

Baskılı Karton Bardak

Karton bardalar daha çok gıda sektöründe hizmet veren cafe, büfe, kahve dükkanları, ulaştırma sektöründe otobüs, tren, havayolu, vapur vb şirketlerde ve özellikle kalabalık ofislerde sıklıkla tercih edilen matbaa ürünleri arasında yer alıyor. Tek kullanımlık oldukları için hem pratiktiler hem de zaman kazandırırlar.

Özellikle son yıllarda baskılı karton bardak kullanımı da sıklıkla arttı. Kahve satana cafeler, sözü geçen kartın bardakları tanıtım ve reklam amaçlı kullanıyor. Caddelerde ve sokaklarda ellerinde karton bardaklarla çay ve kahve gibi içecekler tüketen kişiler sıklıkla karşımıza çıktığından, bardakların üzerinde yer alan logolar da dikkatimizi çekiyor. Logo baskılı kağıt bardak modelleri bu sayede hedef kitleyi arttırarak marka bilinirliliğine de katkı sağlıyor.

Karton bardaklar aynı zamanda promosyon ürünleri olarak da kullanıyor. Müşterilerine üzerinde kendi logolarının bulunduğu karton bardakları hediye eden şirketler, bir yandan markalarını tanıtıyor bir yandan da müşteri memnuniyetini arttırıyor.

Tek kullanımlık, ekonomik, sıcak ve soğuk içecekler için uygun ve yüksek kalitede karton yapılı ürünler kullanılıp atılma özelliğinden ötürü oldukça da hijyenik. Özellikle sıvı tüketiminin yoğun olduğu yerlerde sıklıkla tercih ediliyor.

Etiketler advertorial