Üst Düzey Kişi Taşımacılığı Simetri’den Sorulur

Üst Düzey Kişi Taşımacılığı Simetri’den Sorulur
Güncelleme:

Simetri Filo, 2009 yılından bu yana üst düzey siyasi, bürokrat ve iş adamlarına şoförlü vip seviye taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

2016 yılı içerisinde araç filosuna her beş yılda bir yenilenmesi garantisi ile eklenmiş olan 100 adet üst seviye araçla birlikte kurumsallaşma yoluna girilmiştir. Yerli yabancı tüm üst seviye kişilere kaliteli hizmeti en tutarlı ve güvenli biçimde aktarıyor. Türkiye’nin önemli bir merkez haline gelmesi nedeniyle birçok uluslararası aktivite, fuar, kongre düzenlenmektedir ve gerek yabancı misafirlerin gerekse yerli konukların aktivite alanlarına taşınması büyük önem taşımaktadır. Kişilerin dakik bir biçimde, güvenlikli olarak, konfordan hiçbir ödün vermeden gitmeleri gereken yerlere ulaştırılması firma  için prensip meselesidir.

Vip taşımacılık klasmanı içerisinde yer almasını sağlayan en üst segment kaliteli araç filosu, deneyimli ve saygılı şoförleri sayesinde yüksek bir müşteri memnuniyeti oranı mevcuttur. Memnun müşterileri arasında İran Dışişleri Bakanlı Cevad Zarif, Bosna-Hersek Başbakanı Sn. Denis Zvizdic, Romanya Cumhurbaşkanı Sn. Klaus Iohannis ve beraberlerinde bulunan heyetler yer almaktadır. İster uluslararası ister ulusal kongreler, çalıştaylar, şirket toplantıları, seminerler ve daha birçok aktivitede konukların yer alması için gereken taşımacılık hizmetini sunuyor. Misafirlerin konakladıkları otelden şoförleri tarafından alınacak ve gitmek istedikleri noktalara en konforlu biçimde taşınmaktadır. Ulaşımı sağlanacak kişi sayısına göre seçilen üst klasman araçlar arasında binek otolar, makam araçları, minibüs ve otobüs bulunmaktadır ve hepsi VIP sınıfındandır. Konforlu, güvenli yolculuk için tercih etmeniz gereken tek firma simetri filo.

“Derdi bizim keyfi sizin.” düsturuyla sektör lideri olarak şoförlü araç kiralama hizmetini geniş bir hizmet ağı içerisinde veriyor. Firma, siyasetin ve iş dünyasının önde gelen ünlü isimlerine şoförlü araç tahsisi yapmaktadır ve müşterilerin yorumları doğrultusunda verilen hizmet kalitesi an be an kontrol altında tutulmaktadır. Kaliteli servis, profesyonel ve kusursuz hizmet için tek tercih olan simetri filo, sektör liderliğini elinde tutmaktadır. Siyasetin önde gelen isimleri, bürokratlar ve yüksek mevkilere gelmiş birçok iş adamı müşterileri arasında bulunmaktadır. Kaliteli araçlara sahip şoförlerin verdiği kaliteli ve saygılı hizmet sayesinde geleneksel makam aracı anlayışının günümüzde geldiği üst düzey modernliğe birebir tanık olmaktadır.