VIP Şoförlü Taşıma Hizmeti Sağlıyor

VIP Şoförlü Taşıma Hizmeti Sağlıyor
Güncelleme:

Hem ulusal hem de uluslararası siyaset arenasında büyük rollere sahip olan Türkiye’de her an birçok etkinlik düzenlenmekte, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok siyasetçi ve bürokrat ülkeye gelmektedir.

Bu önemli, üst düzey kişilerin taşınması işlemini ancak profesyonel ve tecrübeli firma yapabilir. 2009 yılında kurulmuş olan VIP şoförlü taşıma hizmeti sunan simetri filo şirketi, kurumsal yapısıyla birlikte sektörün lideri olmaya devam etmektedir. 2016 yılında yapılan yeni ve üst düzey yatırımlarla şirketimiz daha da büyümüş ve üst segment araç filosunu en üst kaliteye ulaştırmıştır. Beş ayda bir yenilenen kaliteli araç filosu, tecrübeli ve profesyonel tavırlı şoförleri ve geniş hizmet ağıyla birlikte firma birçok önemli isimle çalışma fırsatını edinmiştir. Bu önemli isimler arasında bulunan İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Romanya Cumhurbaşkanı Sn. Klaus Johannis, Bosna-Hersek Başbakanı Sn. Denis Zvizdic ve AB Göç ve İçişleri Komiseri Dimitris Avromopoulos verdiği taşımacılık hizmetinden son derece memnun kalmış isimlerden yalnızca birkaçıdır. Birçok önemli isime, yanlarında bulunan heyetleri dahil olmak üzere kaliteli taşımacılık hizmeti sunuyor.

Vip taşımacılık kavramını sektöre tanıtan firma olarak, geniş filosunda heyetteki kişi sayısına uygun araçlar bulunmaktadır. Şoförlü binek araç, makam aracı, otobüs veya minibüs gibi farklı araçlarla misafirler konaklama mekanlarından istenen ortamlara taşınmaktadır. Her tür konferans, toplantı, seminer ve etkinlik programlarında sıkıntısız ve konforlu VIP taşıma hizmeti yapılmakta. Ulusal ve uluslararası heyetlerin rahatça ve güvenli bir biçimde taşınması Türkiye’nin geleceği bakımından ve yurtdışında yaratılan algı bakımından son derece önemlidir. Bu denli önemli bir işlemde yalnızca sektörün en iyisiyle çalıştığınız zaman iyi sonuçlar elde edersiniz. Memnun müşteri profili sayesinde sektörün lideriyle çalıştığınızı görebilirsiniz.

Filo ekibimiz şoförlü araç kiralama hizmetini tüm siyasetçilerin, bürokratların ve önde gelen iş adamlarının ihtiyacına uygun biçimde sunmaktadır. Filosuna yaptığı düzenli yatırımlar, yetişmiş sürücü çalışanları, kusursuz hizmet verme prensibi ve daha birçok özelliği sayesinde gözünüz arkada kalmadan tüm misafirlerinizi gitmeleri gereken noktalara götürebilen simetri filo geniş hizmet ağı sayesinde birçok noktadaki etkinliğe şoförleri güvenli taşımacılık hizmetini vermektedir. Müşterilerin geri bildirimleri önemlidir, tavsiyeleri doğrultusunda simetri filo kurumsal taşımacılık hizmetini her an bir ileri noktaya taşıyor.