Yetkili servis skandalı ! Otomobilini bu halde buldu

Yetkili servis skandalı ! Otomobilini bu halde buldu
Güncelleme:

İstanbul'da tamir için aracını bir yetkili servise bırakan genç kadın, otomobilini kazalı halde buldu.

Aracını tamir için İstanbul Yenibosna'da bulunan yetkili servisine bırakan genç kadın, otomobilini bir türlü teslim alamayınca aracın peşine düştü.

Firma tarafından önce uzun süre oyalandığını, aracının durumuyla ilgili bilgi alamadığını belirten genç kadın, en sonunda "park halindeyken kamyon çarptı" denilen otomobilini kazalı olarak bir otoparkta buldu ve aracın o halini fotoğrafladı.

yetkili-servise-verdigi-otomobili-bu-halde-buldu--7785638.jpeg

115 kilometre yol yapmışlar!

Olayı araştırmayı bırakmayıp, kazaya dair polis raporuna ulaşınca da hayatının şokunu yaşadı. Yetkili servise teslim ettiği otomobil, servis çalışanı tarafından 115 kilometre kullanılmış, aynı servis çalışanı alkollü iken kaza yapmıştı.

Sözleşme isteğine red iddiası

Firmadan zararının tazminini isteyen genç kadın, kendisine uzun süre dönüş yapılmadığını, tatminkar bir yanıt verilmediğini, hatta tazmin edileceği sözü verilen zararla ilgili sözleşme yapma isteğinin de reddedildiğini sosyal medya aracılığı ile duyurdu. Yetkili servis ayrıca park halinde çarpılan diğer aracın değer kaybını da genç kadına ödetmeye çalıştı

Yaşananların sanal alemde yayılmasıyla, firma yetkilileri de konuyla ilgili açıklama yapmakta gecikmedi. Bu açıklamada yaşanan olay inkar edilmezken, yaşanan hadisenin tüm masraf ve maliyetlerini karşılamaya hazır oldukları belirtildi.