Starbucks, yeni ''arabaya servis'' mağazasını açtı

Starbucks, yeni ''arabaya servis'' mağazasını açtı
Güncelleme:

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks, Türkiye'de ''arabaya servis'' konseptli mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

İstanbul Başakşehir’de açılan yeni Ulubatlı Hasan Starbucks Drive Thru mağazasında, sunulan dijital arabaya servis hizmetiyle kişilerin araçlarından inmelerine gerek kalmadan konforlu bir alışveriş deneyimi yapması sağlanıyor. Arabaya servis hizmetinin yanısıra sürdürülebilirlik anlayışı çerçevesinde tamamı geri dönüştürülmüş materyaller kullanarak Türkiye’deki mağaza konseptlerine bir yenisini daha ekliyor.

Bu yeni mağaza, yolcuğa bir mola verip kahvesini keyifle yudumlamak isteyen misafirleri her biri geri dönüştürülebilir özgün materyaller ve yeşilin tonlarıyla karşılıyor. Hem iç hem de dış alanlara yerleştirilen bitkiler, kahve üretimini ve sürdürülebilirliğinin hikayesini temsil eden tablolar, doğal renk paleti  ve duvarlarda kullanılan toprak tonlarındaki tuğlalar, misafirlere ziyaretleri sırasında rahatladıkları ve zihinlerini canlandırdıkları eşsiz bir Starbucks deneyimi sunuyor.

Marka, ilerleyen dönemlerde yeşil mağazalarının ve dijital deneyim sunan Arabaya Servis mağazalarının sayısını artırmaya devam edecek.

Starbucks, yeni ''arabaya servis'' mağazasını açtı - Resim : 1

DHA