Tasfiyelik Eşya Satışı

Tasfiyelik Eşya Satışı

ANKARA (AA) - Antalya ve Edirne Tasfiye İşletme Müdürlükleri toplam 110 grup eşyayı açık artırma usulüyle satacak.Konuya ilişkin ilanlar Resmi Gazete'de...


ANKARA (AA) - Antalya ve Edirne Tasfiye İşletme Müdürlükleri toplam 110 grup eşyayı açık artırma usulüyle satacak.
Konuya ilişkin ilanlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü satışa esas bedeli bin 280 lira ile 250 bin lira arasında değişen muhtelif lastik, dikiş makinesi, laptop, beton çakma aleti, muhtelif oto parçası, toz çimento, cep telefonu bataryası, gözlük çerçevesi, tır çekici motoru, gemi bağlama ve ambalajlama ekipmanı, işlenmemiş kehribar taşı, cep telefonu, dişçilik malzemesi gibi 46 grup eşyayı açık artırma suretiyle 19 Nisan'da satışa sunacak.
Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğünce satışa esas bedeli 9 lira ile 127 bin 530 lira arasında değişen ve aralarında kol saati, güneş gözlüğü, tablet, müzik çalar, fotoğraf makinesi, kulaklık, cep telefonu, makaron, cüzdan, çanta, kamera, kürk, kaban, odun kömürü, kumaş, batarya, gübrenin yer aldığı 64 grup eşyanın satışı ise 21 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.
Satışa sunulan eşyalar ve söz konusu ihaleler hakkında ayrıntılı bilgiye www.gumrukticaret.gov.tr ve www.tasis.gov.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek.

Etiketler Resmi Gazete tasfiye