Tekstil devi Kiğılı ''market'' açtı

Tekstil devi Kiğılı ''market'' açtı
Güncelleme:

Koronavirüs nedeniyle mağazalarını kapatan hazır giyim devi Kiğılı, internet sitesi üzerinden market ürünleri de satmaya başladı.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle firmalar mağazalarını kapatarak internet siteleri üzerinden satış yapmaya başladı. Hazır giyim devi Kiğılı da, online satış yaptığı resmi internet sitesinde “Market & Ev” kategorisi açarak hizmet vermeye başladı.

Kigili.com sitesinde satılan ürünler arasında, çocuk bezi, sıvı yağ, bakliyat, tuvalet kağıdı, çerez, makarna, çamaşır suyu gibi pek çok ürün bulunuyor.

Kiğılı'nın internet sitesinde yer alan duyuruda, "Zaman; sabretme, paylaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme günü. Bu amaçla evimizi diğer üreticilere de açıyoruz. Türkiye'nin evde bir eksiği kalmasın diye Kigili.com'da bir araya geliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Firmanın sahibi Abdullah Kiğılı, daha önce perakende sektörünün durumuna ilişkin "Bundan büyük kriz görmedik" ifadelerini kullanmış, Türkiye'deki AVM'lerin pek çoğunun yaşama şansını az olarak değerlendirmişti. 

Markalar online mağazalarını da kapatıyor!Markalar online mağazalarını da kapatıyor!