Türkiye'de yüzlerce şubesi olan bir dev daha konkordato ilan etti
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlTürkiye genelinde 400'ün üzerinde şubesi bulunan tatlı devi Ekleristan konkordato ilan etti.
2020 yılında kurulan ve Türkiye genelinde 400'ün üzerinde şubesi bulunan tatlıcılık devi Bursa merkezli Ekleristan Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, ekonomik sıkıntılarını aşmak amacıyla Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkordato başvurusunda bulunmuştu.
Firmanın başvurusunu inceleyen mahkeme, Ekleristan Gıda San. Tic. A.Ş. hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı aldı. Firmanın mali tablolarını incelemek üzere Nesrin Beşe konkordato komiseri olarak görevlendirilirken, Ekleristan hakkında nihai karar ise yapılacak incelemenin ardından 3 aylık süre içerisinde verilecek.
Bu Haberleri Kaçırma...
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol