Ulaştırma Bakanlığı'ndan AtlasGlobal açıklaması

Ulaştırma Bakanlığı'ndan AtlasGlobal açıklaması
Güncelleme:

Türkiye'nin köklü havayolu şirketlerinden AtlasGlobal, 21 Aralık 2019'a kadar uçuşlarına ara verdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

AtlasGlobal Havayollarının 21 Aralık 2019 tarihine kadar uçuşlarını durdurma kararı almasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıklama yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, AtlasGlobal Havayollarının 21 Aralık'a kadar tarifeli uçuşlarını durdurma kararına ilişkin, "Şirketin belirttiği süre içinde bilet alan yolcuların mağduriyetlerini giderip gidermediği, bakanlığımızca yakından takip edilecektir." açıklamasında bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, AtlasGlobal Havayollarının tarifeli uçuşlarını 21 Aralık'a kadar durdurduğu anımsatıldı.

Firmanın, söz konusu dönem içinde uçuşunu yapamayan yolcularla ilgili bilgileri 15 Aralık'a kadar tespit ederek, oluşabilecek mağduriyetleri gidereceğinin bildirildiği vurgulanan açıklamada, "AtlasGlobal Havayollarının belirttiği süre içinde bilet alan yolcuların mağduriyetlerini giderip gidermediği, bakanlığımızca yakından takip edilecektir." ifadelerine yer verildi.

AtlasGlobal tüm uçuşlarını durdurdu; peki bilet alanlar ne yapacak ?AtlasGlobal tüm uçuşlarını durdurdu; peki bilet alanlar ne yapacak ?

 

AA

Etiketler bilet uçak atlasglobal