Ünlü işadamı döner zincirlerine rakip olacak

Ünlü işadamı döner zincirlerine rakip olacak
Güncelleme:

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, döner zincirlerine rakip olacak.

İstanbul Kuruçeşme’deki The Market ve Huqqa ile 2013’te restoran işletmeciliğine başlayan Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, sektördeki üçüncü markasını memleketi Denizli’den çıkardı.

Habertürk'ten Menekşe Ataselim'in haberine göre Denizli’nin kuzu etinden yapılan meşhur fırın kebabını Guzucu markası altında yeniden yorumlayan Kamer, ilk şubeyi Nuruosmaniye Kapalıçarşı’da açtı.

Konsepti, Guzucu’nun ortaklarından damadı Ahmet Uras’ın hazırladığını belirten Kamer, “Huqqa’daki ortağım Enes Ersavaştı, arkadaşım Mehmet Yağlı ve oğlum Atasay Kamer de ortaklar arasında. Her birinin yüzde 12.4 payı var. Kalan yüzde 50.4 de bana ait” dedi. Guzucu ile son dönemde sayıları artan döner zincirlerine rakip olacaklarının altını çizen Kamer, “Fast food ile restoran arası bir konsept yarattık.

Kuzuları Balıkesir’den alıp dönerle aynı fiyata kuzu kebabı satıyoruz” diye konuştu. Kiraların yüksekliğine rağmen ilk şube için Kapalıçarşı’yı seçtiklerini anlatan Kamer, şöyle devam etti: “Doğduğumuz yerin lezzetini, doğduğumuz, marka olduğumuz yerden başlayarak yaymak istedik. Kapalıçarşı içinde yetiştiğim yer. Esnafın ete düşkün olduğunu biliyorum; eleştirilerine de güveniyorum.

”ORTADOĞU'DA ZİNCİRLEŞMEYİ PLANLIYOR

Denizli’nin yöresel lezzetleriyle özel bir mönü oluşturan Guzucu’yu Türkiye’de 15-20 şubeye ulaştıracaklarını söyleyen Cihan Kamer, takip eden süreçte yurtdışında da büyümek istediklerini kaydetti.

Özellikle Ortadoğuluların kuzu etini çok sevdiğini söyleyen Kamer, “Guzucu’yu 5-7 yıl içinde Ortadoğu ülkelerinde fast food markalarına da önemli bir rakip olacağımız ölçüde büyük bir zincir haline getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.