Vatan Bilgisayar: Hiçbir müşterimizin şifresi çalınmamıştır

Vatan Bilgisayar: Hiçbir müşterimizin şifresi çalınmamıştır
Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, müşterilerinin şifrelerinin çalındığı iddiaları üzerine açıklama yaptı.

İşte Vatan Bilgisayar'dan yapılan o açıklama:

"Sitenizde çıkan firmamızla ilgili haberin, başlığından dolayı yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu düşünmekteyiz. Vatan Bilgisayar’ın hiç bir müşterisinin herhangi bir şifresi çalınmamıştır. Başka kaynaklardan elde edilen şifrelerden 27.143 adedinin, Mobil uygulamamızda da denendiği ve eşleştiği anlaşılmıştır. Bu eşleşen şifreler ekstra hiç bir işe yaramadığı halde iptal edilmiş, dondurulmuştur. Gereken tüm önlemler alınıp, KVKK'ya bilgi verilmiştir."

Vatan Bilgisayar Hakkında

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim-Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Vatan Bilgisayar; İstanbul İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Tekirdağ, İzmit, Hatay, Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Düzce, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Kütahya, Manisa, Çorum, Osmaniye, Edirne, Ordu, Zonguldak, Mardin, Kırklareli, Isparta, Yalova, Uşak, Elazığ, Niğde, Aksaray, Van, Çanakkale, Bolu, Giresun, Karabük, Şanlıurfa, Kırıkkale, Rize, Sakarya(Adapazarı), Tokat, Amasya ve Kastamonu olmak üzere Türkiye’nin 54 ayrı ilinde hizmet veriyor. En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar®; yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’dan küçük ev aletlerine kadar 17 bin çeşit ürün yelpazesini satışa sunuyor. Türkiye'nin her yerine vatanbilgisayar.com web sitesi üzerinden online ürün satışı gerçekleştiren Vatan Bilgisayar®, haftanın 7 günü çağrı merkezinden de (0850 222 56 56) ürünler hakkında detaylı bilgi verebilmekte ve sipariş alabilmektedir.

Seçiniz...

Etiketler Vatan Bilgisayar